21 Şubat 2014 Cuma

AHMETLİ MHP’DEN MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI


Ahmetli MHP’den Miting gibi seçim bürosu açılışı AHMETLİ GÜNDEM
            Ahmetli MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’in seçim bürosu açılışı, mitinge dönüşen bir törenle gerçekleştirildi. Manisa Belediye Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan   Adayı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Ahmetli MHP İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Ahmetli MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’in katıldığı açılış töreni, mitinge dönüştü.  

            Alahıdır Köyü alt geçidinde kalabalık bir konvoyla karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Ahmetli MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin ve beraberlerindekiler, köy girişinde kalabalık bir gençlik grubuyla karşılanarak; davul zurna eşliğinde köy meydanına girdiler. Alahıdırlı Kadın-erkek, genç-ihtiyar, çoluk-çocuk kalabalık tarafından havai fişeklerle karşılanan Cengiz Ergün, yaptığı konuşmayla Alahıdırlıları coşturdu. Alahıdır köyüne yapacağı Spor Kompleksi’nin projelerinin hazırlandığı müjdesini de veren Ergün vatandaşlardan büyük alkış aldı. 

            Alahıdır dönüşü konvoy eşliğinde Ahmetli çarşı meydanına inen Cengiz Ergün, Ömer Zengin ve ekibi, yaya olarak vatandaşları selamlayarak kalabalık arasında yürümekte zorlanarak seçim bürosunun önüne gelebildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz  Ergün ve MHP Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, seçim bürosu önünde davul zurna ve havai fişeklerle karşılandı. 
            İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıtmasından sonra ilk sözü Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin aldı. Ömer Zengin, konuşmasında:  “Yepyeni bir Ahmetli için desteğinizi istiyorum. MHP’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla her kazandığımız beldenin, ilçenin, İl’in sorunlarını çözdüğümüz gibi; Ahmetli’yi de yepyeni bir ilçe yapacağız. Elbette gerekli hallerde yıkacağız da! Ama yıktıklarımızı da çok daha güzeliyle yapacağız. M.H.P’li belediyelerin başarıları ortada. Alaşehir’e, Selendi’ye, Demirci’ye ve M.H.P’li Belde belediyelerine bakınız. Hele Manisa Belediyesine bakınız. İktidar gücü ve desteği olmadan yapılan hizmetlere bakınız. Değişik her partili vatandaşımız tarafından takdir edilen Cengiz Ergün’le birlikte bir de Ahmetli’nin aynı safta beraber olacağını düşününüz. İşte o zaman Ahmetli gerçek anlamda güzelleşecek, hemşerilerimizin yüzü işte o zaman gülecektir.” Dedi.  

            Söz sırası Cengiz Ergün’e geldiğinde havai fişeklerin ve konfetilerin yoğun atılması ortamı çok daha fazla heyecanlandırdı. Cengiz Ergün, yoğun alkışlar arasında yaptığı konuşmada 2009 yılından beri Manisa’yı nereden aldığını, 100’ün üzerinde büyük projelere imza atarak Manisa’yı yaşanabilir bir şehir haline getirdiklerini belirterek; Cengiz Ergün’le birlikte Ömer Başkana da yetki verilmesi halinde Ahmetliye getirilecek hizmetleri hayal bile edemezsiniz dedi. Ahmetli Çayı’nı daha önceki ziyaretlerinde gördüğünü, Ahmetli Çayı ile ilgili Ahmetli ve çevresinde yaşayan hemşerilerimizin dinlenebilecekleri büyük bir sosyal alan yapacaklarını belirtti. Zaman zaman alkışlarla kesilen konuşmasının devamında  “Manisamızın ve Ahmetlimizin her köşesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı Yüce Allahın bir emaneti olarak bilip sahip çıkacak, dertleriyle dertlenecek, sevinçlerine ortak olacağız. Tüm hemşerilerime adil davranarak eşit hizmet göstereceğimi beş yıllık Manisa Belediye Başkanlığı görevinde gösterdik.”dedi.  

            Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ün konuşmalarından sonra dualarla Seçim Bürosu’nun açılışı yapıldı. 

MHP Ahmetli Belediye Meclis Üyesi Adayları 

1-Hüseyin TEKİN                   Ahmetli, Esnaf

2-Nizamettin ARIK                Ahmetli, Emekli Seçim Müdürü

3-Müesser KARDAŞ              Gökkaya, Ev Hanımı

4-Halil İbrahim YILMAZ     Alahıdır, Çiftçi

5-Hasan Ali KARADENİZ   Kargın, Çiftçi

6-Ayşenur TIKNAZ              Ahmetli, Kuaför

7-Arif ÜNVER                       Ahmetli, Çiftçi

8-Kazım ECE                        Alahıdır, Tütün Tarım Satış Kooperatifi  Memur

9-Fatih TOYRAN                 Ataköy, Eczacı Kalfası

10-Hüseyin AYVAZOĞLU  Ahmetli, Esnaf 

Kontenjan

Halil KUTLU                         Ahmetli, Emekli, Esnaf