24 Nisan 2014 Perşembe

Ahmetli M.H.P’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Tebrik Ziyareti.



            Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, göreve seçildikten sonra kendisini kutlamak için randevu talebinde bulunan sivil toplum kuruluşu, oda ve dernek temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Tebrik talepleri ile iş yoğunluğunun birbirine doğru orantılı olarak aşırı olduğunu ifade eden Başkan Ergün, ziyaretleri bu nedenle makamda kabul edemediğini belirterek, “Yapacak çok işimiz var. Manisa’nın tamamı hizmet bekliyor” dedi.

         Yerel seçimlerin ardından gelen yoğun ziyaret talebine cevap vermek amacıyla tebrikleri kabul eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuklarını Kültür Merkezi Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda ağırlamaya devam ediyor. Sivil toplum kuruluşu, okul aile birlikleri, oda ve dernek temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların tebriklerini kabul eden Başkan Ergün, tüm konuklarıyla tek tek el sıkıştı, birlikte fotoğraf çektirdi.
            Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli’nin yeni seçilen Belediye Meclis Üyelerinden Hüseyin Tekin, Nizamettin Arık, Müesser Kardaş, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Ayberk Ertürk ve İlçe Muhasibi Mustafa Karahan’dan oluşan M.H.P heyetinin ziyaretlerinde; İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Ahmetli heyeti, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cengiz Ergün’ü tebrik ederek; görevlerinde başarılar dilediler. Manisa merkezinin yanı sıra ilçelerden gelen konuklarını da ağırlayan Başkan Ergün, MHP Ahmetli İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Ahmetli’yi kaybetmekten, çok iyi bir çalışma yapılmasına rağmen kaybedilmesinden üzgünüz. Bu işler nasip meselesi, nerede eksiklerimizin olduğu, nerede hata yaptık bunun değerlendirilmesi  gerektiğini belirterek önümüzdeki seçimlere buna göre hazırlanmamız lazım” dedi. “Artık önümüze bakacağız, tüm Manisa’da olduğu gibi Ahmetli’de de yapacaklarımız var” dedi. Başkan Cengiz Ergün, konuşmasının devamında, partili-partisiz tüm Ahmetlili vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.