24 Ocak 2017 Salı

Ünsal Çifti de Turgutlu Belediyesi’nin Gönül Projesi Ortağı Oldu


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 'Gönül Projesi' ziyaretleri kapsamında Güler-Kasım Ünsal çiftinin konuğu oldu. Ünsal çiftinin memnuniyetiyle karşılanan Başkan Şirin, “Projemizi bizlere kapılarını mutlulukla açan değerli büyüklerimizle birlikte sürdürüyoruz. Değerli büyüklerimize nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar diliyorum” dedi.

Evliliklerinde 50 yılı geride bırakan Turgutlulu çiftlere nikah defterinin bir suretiyle jest yapmaya devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Güler-Kasım Ünsal çiftinin evine konuk oldu. Ziyaretlerinde Başkan Şirin’e Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yurt eşlik etti. Ünsal çifti tarafından büyük bir memnuniyetle karşılan Başkan Şirin, kendilerine 50 yıl önce imza attıkları nikah defterinin bir suretiyle isimlerine özel dekoratif saat hediye etti. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Şirin’e teşekkür eden Kasım Ünsal, “Yakından takip ettiğimiz projeyi çok beğendik. 50 yılı geride bırakan bir aile olarak bu ziyaretler bizlere de nasip oldu. Allah böyle güzel sohbetlerle bir araya gelmeyi nasip etsin. Turgutlu’da belediyeciliğin sadece yol yapmaktan ibaret olmadığını gördük” dedi. Güler Ünsal da Başkan Şirin'in hediye jestlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı Belediye Başkanı evladımız Turgay Şirin'e teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu etti, Allah da onu mutlu etsin” diye konuştu.

Projemiz Güleryüzlerle Devam Ediyor”
Başkan Şirin de Ünsal Ailesi’ne nice mutlu ve sağlıklı yıllar dileyerek, “Projemiz kapsamındaki ziyaretlerimize devam ederken, bu kez Ünsal Ailesi’nin konuğu olduk. Değerli büyüklerimizin de dile getirdiği gibi belediyeciliğin yol kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını, belediyeciliğin sosyal projelerle, halkımıza temas edecek hizmetlerimizle anlam kazandığını böyle anlamlı kıldığımız ziyaretlerle göstermeye gayret ediyoruz. Bizler kadar elbette kapılarını bizlere mutlulukla açan halkımızın da projenin devam etmesinde yadsınamaz katkıları var. Misafirperverlikleriyle, güleryüzleriyle günümüzü güzel geçirmemize vesile olan değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. Onların ellerini öpüp hayır duası almak en güzel duygulardan biri. Onlar 50 yıl bir yastığa baş koymuşlar. Allah daha nice yıllar nasip etsin. Tüm gençlerimize örnek olmaya devam etsinler” dedi.