12 Mart 2014 Çarşamba

MANİSA BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN’DEN AHMETLİ’NİN MANDALLI, DERİCİ VE KARGIN KÖYLERİNE 3 DURAK DAHA!



            Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’e 3 durak sözü veren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yine sözünü tutarak Ahmetli’nin Mandallı, Derici ve Kargın köylerine 3 durak göndererek; köy muhtarlarının gösterdiği yerlere monte ettirdi. 

            Ahmetli M.H.P Belediye Başkan adayı Ömer Zengin’in Mandallı köyü ziyaretleri sırasında hazır bulunan Derici Köyü Muhtarı Mustafa Uçar’ın köylerine yardım edilmediği şeklindeki sitemlerinden sonra durak için söz veren Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, söz verdi ve sözünü yerine getirerek Ahmetli’ye 3 durak gönderdi. Geçtiğimiz gün gelen durakları Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Tekin, Hasan Ali Karadeniz nezaretinde Mandallı ve Derici köylerine, Cambazlı-Kargın arasında bulunan mahalledeki 10-12 kadar taşımalı öğrencinin faydalanacağı durak da gösterilen yere monte edildi.  

            Durakların monte edilmesinden sonra Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’e teşekkür eden Mandallı Köyü Muhtarı Mehmet Uysal, Derici Muhtarı Mustafa Uçar ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan Ali Karadeniz, günün anısına durakların önünde resim de çektirdiler.