22 Mart 2014 Cumartesi

MURAT KAŞIKÇI'DAN ÖMER ZENGİN'E DEV PROJE SÖZÜ!




            MHP Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer ZENGİN, İş Adamı Murat KAŞIKÇI’ya yapmış olduğu ziyarette dev bir proje olan “Özürlü ve Yaşlılar İçin Rehabilitasyon Merkezi”nin sözünü aldı. 

            MHP Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer ZENGİN ve beraberinde MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan KARABİNA, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Ayberk ERTÜRK, MHP Ahmetli Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Hüseyin TEKİN, MHP Ahmetli Belediye 2. Sıra Meclis Üyesi Adayı Nizamettin ARIK, Ahmetli Ülkü Ocakları 2. Başkanı Mustafa Kayın olmak üzere iş adamı Murat KAŞIKÇI’ya ziyarette bulunuldu. Ziyaretten memnun olduğunu belirten KAŞIKÇI; Ahmetli’ye hizmet için Ömer ZENGİN’e dev bir proje sözü verdi. 

            Dereköy Matdere mahallesinde bulunan 22 dönümlük arazi üzerine bakanlıklardan onayı alınmış ve çizimleri yapılmış yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın rehabiltesini sağlamak amaçlı REHABİLTASYON MERKEZİ yapma sözünü verdi. İçerisinde poliklinik, hasta bakım merkezi, otopark, yeşil alan ve havuzu olan bu projenin Ahmetli için önemini dile getiren MHP Belediye Başkan Adayı ZENGİN ile Murat KAŞIKÇI hizmet için el sıkıştılar. Ahmetli insanın sağlığı açısından önemli olan bu projeyi MHP Ahmetli Belediye Başkan Adayı ile gelen heyete projenin detaylarını ve çizimlerini anlatan Murat KAŞIKÇI, inşaatları devam eden ENERGY TARIM tesislerinde projeyi hayata geçirme sözünü verdi. M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin de belediye başkanı seçilmesi halinde projenin hayata geçirilmesi için her türlü desteği yapacaklarına dair söz verdi.