22 Ocak 2015 Perşembe

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AHMETLİ GÜLDEDE KABRİSTANLIĞINDA KIŞ TEMİZLİĞİNE VE BAKIMINA BAŞLADI



Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı personeli Ahmetli Güldede Kabristanlığında kış temizliğine ve bakımına başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının işe yeni aldığı personel Ahmetli Güldede Kabristanlığında kış temizliğine ve bakımına başladı.  Sağlık İşleri Dairesi ekiplerinin yürüttüğü kış temizliği ve bakımında çeşitli atıklar toplanmakta, ağaçlar budanmakta ve kış temizliği yapılmaktadır.
Ahmetli Güldede Kabristanlığında devam eden kış temizliği ve bakımını Büyükşehir Belediyesi Ahmetli koordinatörü Orhan Karabina, beraberinde Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Ahmetli Sorumlusu, Erkek ve bayan Gassal olduğu halde yerinde inceleyerek çalışan personele teşekkür etti. Sevdiklerinin son yolculuğuna uğurlandığı mezarlığın temiz ve bakımlı olduğunu gören vatandaşlar da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorlar.
 Cenaze defin veya yakınlarının kabirlerini ziyaret amacıyla kabristana gelen vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla Ahmetli Güldede Mezarlığında kış temizliği ve bakımı yaptıklarını belirten Ahmetli Koordinatörü Karabina, mezarlığın yan tarafında bulunan mezarlık yeri ile ilgili evrakları Sağlık Daire Başkanlığına gönderildiğini, Sağlık İşleri Daire Başkanlığınca mezarlığın ek yerinin düzenlenmesi ve hizmet binasının yapımının planlanacağını belirterek; Ahmetli insanımıza ebediyete intikal etmiş yakınlarımıza saygının göstergesi olarak tertemiz, pırıl pırıl mezarlık hizmet binasının inşa edileceği belirtildi.