31 Ocak 2015 Cumartesi

Büyükşehirden Ahmetlili Miniklere Karne Hediyesi




MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ahmetlili çocuklara ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı müzikli tiyatro oyunu sahnelendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Ahmetli Belediyesinin işbirliğiyle aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den miniklere karne hediyesi olarak sahnelenen oyun küçük izleyiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün miniklere karne hediyesi olarak ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı çocuk oyunu, Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Salonunda sahnelendi. Oyuna, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina da katıldı.
Müziği seven dört hayvanın yollarının kesişmesi, Bremen kentine gidip çok ünlü bir müzik grubu olmanın hayalini yaşamaları, ancak yolda bazı şeylerin daha zor olduğunu anlamalarını anlatan oyun Ahmetlili çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. M. Güneş Aktaş’ın yazıp yönettiği, Alper Öncü, Ferhat Lüleci, Serhat Güler, Nihal Akkuş ve Ece Gökyeşil’in oynadığı kuklalı müzikli oyununun sonunda Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina tarafından oyuncular tebrik edilerek çiçek takdim edildi. Çok sayıda minik izleyici sahneye çıkarak oyuncularla hatıra fotoğrafı çekildiler.