2 Şubat 2016 Salı

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den Çocuklara “Keloğlan ve Masal Hırsızı” Oyunu


Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ahmetlili çocukları ‘Keloğlan ve Masal Hırsızı’ adlı tiyatro oyunu ile buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çocuklara karne hediyesi olarak sahnelenen oyun minikler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün miniklere karne hediyesi olarak, ‘Keloğlan ve Masal Hırsızı’ adlı çocuk oyunu Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Mehmet Üşenmez Konferans Salonunda sahnelendi. Oyunda Keloğlan’ın masal kahramanlarını kurtarması ele alınıyor. Oyun başlamadan önce Ahmetli Koordinatör Şube Müdürü Orhan Karabina, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çocuklara armağanı olan Boyama Kitabı, Doğal Çevre, Yenilenebilir Enerji, Küresel Isınma ve Geri Kazanım isimli 5 dergiden oluşan; “Emin Adımlarla Geleceğe” isimli seti çocuklara dağıttı.
Güneş Aktaş’ın yazıp yönettiği, Nihal Akkuş, Ferhat Lüleci, Ferhat Güler, Mazlum Tanhan ve Dilay Sönmen’in oynadığı oyun minik izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Oyunun sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatör Şube müdürü Orhan Karabina, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Etkinlik ve Planlama Sorumlusu Gamze Gülseven, sahneye çıkarak oyuncuları kutladılar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yarıyıl tatilinde Ahmetlili çocuklara karne hediyesi olan “Keloğlan Ve Masal Hırsızı” isimli oyuna katıldıkları için teşekkür etti ve çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdiler.