26 Şubat 2016 Cuma

Ahmetli Hizmetlerden Memnun



Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeler ve mahallelerinde başlattığı hizmet hamlesi, Ahmetli’de yaşayan vatandaşları da memnun etti. İlçeyi ziyaret eden Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Yaraşlı, Mandallı, Canbazlı ve Kargın Mahalleleri’nde yapılan hizmetleri incelerken muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı ve daire personeli Cem Özleyen ile birlikte Ahmetli’yi ziyaret etti. Çöllü ve Okkalı’ya Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabi’na da eşlik etti. Ahmetli’de Yaraşlı, Mandallı, Canbazlı ve Kargın mahallelerini ziyaret eden daire başkanları buralarda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri incelerken muhtarların taleplerini de dinleme fırsatı buldu. Ahmetli’de mahallelerin eksiklikleri noktasında önemli hizmetlere imza atıldığını hatırlatan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, “Özellikle Yaraşlı Mahallemizde Ankara-İzmir karayolu ile Gölmarmara’yı birbirine bağlayan yolda 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldı. Ayrıca 4 bin 500 metre kanalizasyon çalışması tamamlanarak bölgenin alt yapısı yenilendi. Bunun yanı sıra 3 bin metre içme suyu hattı çekilerek bölgenin su sıkıntısı da çözülmüş oldu” dedi. Çöllü, Yaraşlı mahallesinde otobüs seferlerinin de başladığına dikkat çekerek, mahalle mezarlığının da temizlenerek parke taşı döşendiğini hatırlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallelerine son dönemde önemli hizmetler getirdiğini ifade eden Yaraşlı Mahalle Muhtarı Ziya Karamuk ise, “Bu hizmetler bizleri fazlasıyla memnun etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçenlere mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Mandallı, Canbazlı ve Kargın’da Hizmetlerden Nasibini Aldı
Ahmetli’de Yaraşlı’nın yanı sıra Mandallı, Canbazlı ve Kargın’da da önemli hizmetler hayata geçirildi. Bu üç mahalleyi ziyaretlerinde Mandallı Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal, Canbazlı Mahalle Muhtarı Nedim Bilgiç ve Kargın Mahalle Muhtarı Fadıl Aydın ile görüşen Çöllü ve Okkalı muhtarların talepleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Mahallelerde öncelikle taş döşeme yapılarak, mezarlıkların elden geçirildiğini ifade eden Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı “Mahallelerimizin asfalttan, içme suyuna, alt yapıdan, otobüs seferlerine kadar eksiklikleri bir bir tamamlanıyor. Ziyaretlerimizde muhtarlarımızla bir araya gelerek eksiklikleri de yerinde görme fırsatı buluyoruz” dedi.