5 Temmuz 2017 Çarşamba

Başkan Şirin’den Muhtar Pisil’e Geçmiş Olsun Ziyareti


Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yeni Mahalle Muhtarı Yalçın Bostancı ile birlikte geçirdiği ameliyat sonrası Subaşı Mahalle Muhtarı Necati Pisil’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Pisil ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Şirin, “Yıllardır Subaşı Mahallesi’ne hizmet veren, mahallemizin ve ilçemizin büyük bir değeri olan Necati ağabeyimizle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Çok geçmiş olsun” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, geçirdiği rahatsızlık sonrası ameliyat ola ve evinde istirahat eden Turgutlu’nun sevilen muhtarı Necati Pisil’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Şirin’e Yeni Mahalle Muhtarı Yalçın Bostancı da eşlik etti. Muhtar Necati Pisil’e geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Şirin, “Yıllardır Subaşı Mahallesi’ne hizmet veren, mahallemizin ve ilçemizin büyük bir değeri olan Necati ağabeyimizle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Geçirdiği ameliyat öncesi ve sonrasını takip ettik, sağolsunlar kendileri de bizleri ağırlama nezaketi gösterdi. İnşallah iyileşme sürecini hızla atlatarak kısa bir istirahat sonrası aramızda olacaktır. Çok geçmiş olsun. Necati ağabeyim ve kıymetli ailelerine sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu. Muhtar Pisil de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağolsun başta Turgay kardeşim olmak üzere, dostlarımız hep yanımızda oldular. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

Muhtar Bostancı’dan Başkan Şirin’e Teşekkür
Başkan Şirin, ziyaret sonrası Yeni Mahalle Muhtarı Yalçın Bostancı ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Mahallenin istekleri ve sorunları üzerine istişarede bulunuldu. Yeni Mahalle Muhtarı Bostancı, “Mahallemizde yapılan alt yapı ve yollar üzerindeki çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerimiz çok memnun. Mahalle meydanımıza yapılan görsel ışıklandırma ile prestij konuma sahip olduk. Başta Sayın Başkanım olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Şirin de Turgutlu’nun dört bir yanına ulaşmaya gayret ettiklerini belirterek, acil sorunlara kalıcı çözümler getirmeye ve üzerine katarak Turgutlu’ya hizmet etmeye gayret ettiklerini söyledi.