6 Temmuz 2017 Perşembe

Turgutlu’da Çocuklar Yazın Keyfini Aquaparkta Çıkarıyor


Turgutlu Belediyesi’nin Irlamaz Vadisi’nde bulunan aqupark ve yüzme havuzu, yaz tatilini fırsat bilen çocukların ilk durağı oldu. Havaların sıcak olduğu bu günlerde aquaparkta yazın keyfini çıkaran çocuklar, hem serinliyor hem de eğleniyor.


Turgutlu Belediyesi Irlamaz Aqupark ve yüzme havuzu, yaz tatilinde çocukların uğrak mekanı oldu. Okulların tatile girmesi ve havaların ısınmasını fırsat bilen çocuklar, aquaparkta yüzerek ve eğlenerek vakit geçiriyor. Havuzda verilen hizmetin kendilerini memnun ettiğini söyleyen çocuklar, “Fırsat buldukça serinlemek için aqupark ve havuzda arkadaşlarımızla yüzerek keyifli vakit geçiriyoruz. Bizlere böyle bir fırsat sunduğu için Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e teşekkür ediyoruz” dediler.


Yüzme Kursu Tüm Hızıyla Sürüyor
Aquparkın yanı sıra yüzme havuzuyla da Turgutlular’a ve çocuklara hizmet verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Yüzme havuzumuz ve aquaparkımız hava sıcaklıklarını artmasıyla birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin uğrak yerlerinden biri oldu. Diğer yanda Yaz Spor Okullarımız kapsamındaki yüzme kurslarımız da uzman ekibimiz eşliğinde deva etmektedir. Havuzumuzda yenilenen son teknoloji su pompasıyla birlikte artık her saat başı dezenfekte ve bakım işlemleri yapıyoruz. Sağlık açısında oldukça önemli olan bu konuya da titizlikle yaklaştığımızın bilinmesini isterim. Bu anlamda aqupark ve havuzumuzdan faydalana herkesin sağlıklı ve keyifli vakit geçirmelerini diliyorum” dedi. Yaz Spor Okulları kapsamında 7-14 yaş gruplarında Pazartesi-Çarşamba kız çocuklarına, Salı-Perşembe Erkek çocuklara, Cuma ve Cumartesi günleri de bayanlara, pazar günleri ise erkeklere hizmet veren aqupark ve yüzme havuzunda hafta içi 14 yaşaltı çocuklar için saat 10.30 ile 12.30 arasında birinci seans 5 lira, hafta sonu da 14 yaş altı çocuklar için havuz ücreti 10 lira olarak hizmet verilmektedir. Hafta sonu 14 yaş üstü vatandaşlar ise bone dahil 20 lira ile hizmet alabilmektedir.