11 Ocak 2014 Cumartesi

Ahmetlili Bayanların Manisa Gezisi 4.Tur Oldu!




Akhisarlı ve Ahmetlili Kadınların Manisa Turu   

         KENT Konseyi Kadın Meclisi’nin Manisa Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği  ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Akhisarlı ve Ahmetlili kadınlar Manisa’da ağırlandı. Manisa Belediyesi’nin hizmetlerini yakından görme fırsatı bulan kadınlar, kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezdi.

Kadınların Manisa turundaki ilk durağı Manisa Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Kadınlara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz, Kadın Meclisi Üyelerinden Yazgül Gültekin ve Şükran Kaya eşlik etti. Atatürk Gençlik Merkezi’nin gezilmesinin ardından kadınların ikinci durağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu oldu. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı önemli projeleri yakından inceleme fırsatı bulan kadınlar, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezerken duygu dolu anlar yaşadı. Kadınlar, sabahki gezilerini Mevlevihane’yi gezerek tamamladı. 

 Kadınların Sevinçli Manisa Gezisi 

         Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde verilen öğle yemeğinde ağırlanmalarının ardından Sultan Cami, Muradiye Cami, Saruhan Bey Türbesi’ni ziyaret eden kadınlar, Manisa’da olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek mutluluklarını dile getirdiler. Kendilerine Manisa merkezini tanıma fırsatı sunduğu için Kent Konseyi’ne teşekkürlerini sunan Akhisarlı ve Ahmetlili Kadınlar, Sultan Kafe’de verilen çay molasının sonrasında güzel bir şekilde ağırlandıklarını ifade ederek Manisa’dan ayrıldı. 

Ahmetlili Bayanların Manisa Gezisi 4.Tur Oldu! 

         Geçtiğimiz Cuma günü Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Manisa Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği  ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında düzenlenen Manisa gezisine Ahmetlili bayanlar 4.kez katıldı. Daha önceki 3 tur Manisa gezisine dört otobüs ile katılan Ahmetlili bayanlardan 330 bayan katılmıştı. 4.tur Manisa gezisine bu kez Ahmetli’nin Alahıdır ve Yaraşlı köylerinden 40’ar bayan katıldı. İlk defa Manisa gezisine katılan Alahıdırlı bayanlar, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek; önümüzdeki hafta katılamayan Alahıdırlı bayanlar için yeni bir tur istediler.