5 Ağustos 2014 Salı

MHP İlçe Başkanı Karabina, ‘Ahmetli görevini yapacak’


         MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için Ahmetli’nin üzerine düşen görevi yapacağını söyledi. 

         MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında; “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başta CHP ve MHP’nin de olduğu çok sayıda partinin uzlaşmasıyla ortak adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu için Ahmetli’nin görevini yapacağını" söyledi. 

         MHP İlçe Başkanı Orhan Karabina, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde uzlaşı adayı İhsanoğlu’na destek konusunda Ahmetli ve mahallelerinde herhangi bir problemin olmadığını, Ahmetlili hemşerilerimiz üzerine düşen görevi yapacak ‘dedi. Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi  zor bir dönemece doğru götürdüğünü, Türk siyasetini gerdiğini belirterek; R.Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi halinde ülkenin Irak’a, Suriye’ye, Mısır’a döneceğini iddia ederek vatandaşın endişe içinde bulunduğunu belirtti.  

         İlçe Başkanı Karabina, Ekmeleddin İhsanoğlu büyük Türkiye’ye tüm kalbiyle inanıyor; “Eyvallah tüm zorlukları el ele aşarız” diyor. Bizim en büyük isteğimiz; huzur, barış, kardeşlik içinde; bolluk bereket ülkesinde yaşamak. Cehaletin ve kibrin hakim olduğu ülkelerde insan hayatı hiçe sayılıyor, insan onuru hiçe sayılıyor. Öte yandan eğitime, bilime, kardeşliğe önem veren ülkeler, en büyük sorunları bile beraberce ve kolayca aşıyorlar. Türkiye’nin önünde bir seçim var; Huzur dolu gelişmiş bir dünya ülkesi mi olacağız : yoksa rüzgar ekip fırtına biçen acılı bir ülkeye mi dönüşeceğiz ? AK Parti, CHP, MHP, HDP, DP, DSP, BTP ve tüm diğer siyasi partilere oy veren çok kıymetli vatandaşlarımız: Gün, kendimizi değil, çocuklarımızı düşünme günü. Bu seçimde, oy kullanamayan evlatlarımız için oy kullanacağız. Hadi verin elinizi, siyaseti bırakıp, AKP’nin, CHP’nin, MHP’nin değil; hepimizin Cumhurbaşkanını seçelim’ dedi, açıklamasının sonunda;
 
“DEĞERLİ HEMŞERİLERİM;
TÜRK MİLLETİ 10 AĞUSTOSTA CUMHURBAŞKANINI SEÇECEK.
10 AĞUSTOSTA MUTLAKA SANDIĞA GİDELİM!
VATANIMIZA, BAYRAĞIMIZA, TÜRKLÜĞÜMÜZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN EKMELETTİN İHSANOĞLU’NA OY VERELİM”
dedi.