23 Eylül 2014 Salı

MASKİ Ahmetli’de Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi



            Manisa Büyükşehir Belediyesi Maski Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Ahmetli’de Mahalle Muhtarları ile bilgilendirme toplantısı yaptı. Muhtarlara MASKİ hakkında bilgiler veren Şehnaz Başaran, mahalle muhtarlarından mahallelerin su, kanalizasyon ile ilgili, sorunlarını dinledi. Başaran, MASKİ’nin düzenli ve sağlıklı bir hizmet sunabilmek için var gücü ile çalıştığını dile getirdi.
            Manisa’nın Büyükşehir olması ile birlikte kurulan ve çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Ahmetli’de mahalle muhtarları ile toplantı yapıldı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ın başkanlık yaptığı toplantıya İçme Suları Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Plan Proje ve İnşaat Daire Başkanı Bircan Kaynak, Kanalizasyon Daire Başkanlığından Serkan Emir, Fen İşleri Daire Başkanlığından Sinan Mermer,  Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, Ahmetli Belediye Başkan Yardımcısı Sami Açıkgöz, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Şükrü Kalan, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Tekin, Nizamettin Arık, Halil İbrahim Yılmaz, Faruk Özbay ve mahalle muhtarları katıldı.
             Toplantıda konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MASKİ hakkında bilgiler verdi. Mahalle muhtarlarından istekte de bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Başaran, tüm dünyada su sıkıntılarının yaşandığını belirterek, su kullanım bilincinin önemine değindi. Başaran, muhtarların mahalle sakinlerine suları hor kullanmamaları yönünde uyarılarda bulunmalarını istedi. Başaran, MASKİ olarak bu konuda çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, Manisa halkını bilinçlendirerek su israfının önlenmesi adına önemli adımların atılacağını kaydetti.
MASKİ var gücü ile çalışacak
            Mahalle muhtarlarının su ve kanalizasyon konusunda yaşanan sıkıntıları ilçe Koordinatörlerine iletmelerini isteyen Başaran, Ahmetli’de kısa süre içinde devralınacağını söyleyerek, “Bundan böyle kaliteli, düzenli ve sağlıklı bir hizmeti sunabilmek için MASKİ var gücü ile çalışmalarına devam edecek” diye konuştu.
Mahallelerin sorunları dinlendi
            MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, daha sonra mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Mahallelerde yaşanan sıkıntıları anlatan muhtarlara cevap veren Şehnaz Başaran, var olan sorunların çözülmesi adına MASKİ’nin büyük çaba sarf ettiğini dile getirerek, yaşanan sıkıntıları not aldıklarını ve çözüm bulunması için gerekli çalışmaların bir an önce yapılacağını sözlerine ekledi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran bilgilendirme toplantısının sona ermesinden sonra ilçeden ayrıldı. İçme Suları Daire Başkanı Nurettin Aytekin, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sami Açıkgöz ve Ahmetli İlçe Koordinatörü Orhan Karabina ile birlikte içme suyu sondajlarını gezerek incelemelerde bulundu.