1 Eylül 2014 Pazartesi

Manisa Büyükşehir’den Ahmetli’nin Mahalle Mezarlıklarına Temizlik Ve Bakım

 


            MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli ilçesindeki bazı mahalle muhtarlarının müracaatları üzerine mahalle mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışması yapmaya başladı. 

         Gökkaya Mahallesinden başlayan temizlik ve bakım üzerine yapılan çalışmalardan memnuniyet duyan Gökkayalı vatandaşlar ve mahalle muhtarı Kadir Türker, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve  Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt’a teşekkür etti. 

         Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ahmetli ilçesindeki mezarlık temizleme çalışmalarını, Ahmetli M.H.P İlçe heyeti ve M.H.P’li Ahmetli Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tekin de takip etti. Yaz ayları münasebeti ile mezarlıkta büyüyen ot, diken ve çevreye zarar veren çeşitli atıklar, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından toplanarak, mezarlıklar temiz bir görünüme kavuşurken aynı zamanda Kurban Bayramı mezarlık ziyaretlerine de hazırlanmış oldu. Gökkaya mezarlığının temizlenmesinden sonra Alahıdır mezarlığının temizliğine başlandı. 

         Haşere ile mücadele ve ilaçlama konusunda çalışmalara da  ara vermeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Ahmetli ilçesinde periyodik ilaçlama çalışmalarını da sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, ayrıca haşere ile mücadele çalışmalarına da hız verdi. Ahmetli ilçesinde program dahilinde pazartesi günü bu akşam  saatlerinde sivrisinek, karasinek ve üvez ile mücadele kapsamında iki ayrı ekiple ilaçlama çalışmaları da yapacaktır.