5 Ekim 2014 Pazar

AHMETLİ MHP’DE YENİ İLÇE BİNASINDA YENİ YÖNETİMLE BAYRAMLAŞMA


         Ahmetli MHP Teşkilatı, Kurban Bayramı bayramlaşma törenini yeni yönetimle yeni ilçe binasında yaptı. Manisa M.H.P İl Teşkilatının teklifi, genel merkezin talimatları doğrultusunda göreve başlayan MHP İlçe Başkanı ve İlçe yönetimi partiye ayrı bir enerji verdi. MHP’de yapılan yeniliklerle ilçeye yeni bir heyecan ve ruh  kazandırdı.


            Ahmetli M.H.P’de Manisa M.H.P İl Teşkilatının teklifi,  M.H.P Genel Merkezinin talimatları ile göreve başlayan Yeni İlçe Başkanı Şükrü Kalan ve yönetimi  Ahmetli siyasetine ayrı bir heyecan ve ruh kazandırdı. Kurban Bayramı, bayramlaşma töreni çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla yeni yönetim ve yeni ilçe teşkilat binasında gerçekleşti.

Birlik Beraberlik Mesajı

            MHP Ahmetli İlçedeki değişim partililer arasında memnuniyet yarattı.  Göreve yeni başlayan İlçe Başkanı Şükrü Kalan partililerin ve vatandaşların Kurban Bayramlarını kutladıktan sonra, birlik beraberlik mesajı vererek, mevcut havayı yumuşatarak; partinin oy veren veya vermeyen tüm Ahmetlili hemşehrilerine açık olacağını belirtti. Yönetimlerinin yeniliklere imza atacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Kalan, yaptıkları ilk işin de görüldüğü gibi  ilçe teşkilatının yerini değiştirmek olduğunu belirtti. “Bilindiği üzere MHP İlçe Teşkilatının yeri ve fiziki koşulları Milliyetçi Hareket Partisine yakışmamaktadır. Mevcut haliyle teşkilatımızda kuruluşumuzdan beri merhum ilçe Başkanımız Coşkun Kan, Halit Uğur, Mustafa Ceylan, Ahmet Yılmaz, Yusuf Furan ve Orhan Karabina ağabeylerimiz sınırlı imkanlarla Milliyetçi Hareket Partisini bugünlere getirdiler. Kendilerine müteşekkiriz. Bizlerin, şartları zorlayarak daha rahat çalışma ortamı hazırlamak hedefimiz olacaktır.”dedi.  

İlçe Başkanı Şükrü Kalan, Yeni Yönetimi Açıkladı:

            Başkan Şükrü Kalan, Başkan Yardımcıları Ertan Bayraktar ve Ramazan Mutlu, Muhasip Arif Ünver, Sekreter Fatih Zencer, Üyeler: Mazlum Şentürk, Ümit Budak, İsmail Ordu, Musa Can, Akın Gültekin, Nevcuman Kurt, Ramazan Kozan, Ömer Uzun, Recep Candan, Selçuk Belkıs.