27 Ekim 2014 Pazartesi

MHP Ahmetli İlçe Başkanı Kalan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı


         MHP Ahmetli İlçe Başkanı Şükrü Kalan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

         MHP Ahmetli İlçe Başkanı Şükrü Kalan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

         Şükrü Kalan, Türk milletinin, kanı ve canı pahasına, özverili direnişi ile kazandığı bağımsızlığını, coşkuyla hüznün, gururla endişenin bir arada yaşanılan kaoslu bir ortamda kutlandığını bildirdi. 

         Kurtuluş Savaşı sürecinde tasada, kederde ve sevinçte ortak olan Türk Milletinin, aynı geçmişe sahip olmanın ve aynı geleceğe doğru yol almanın sorumluluğunu taşıdığını vurgulayan Kalan, şunları kaydetti:

"Türk milleti bu tuzakları bozacak cesaret ve azme ziyadesiyle sahiptir. Esarete karşı verdikleri destansı mücadeleyle bağımsızlığımızı kazanan ve bizlere Cumhuriyetimizi miras bırakan aziz kahramanlardan ilham ve güç almaya her zaman devam edeceğimizin bilinmesini isterim. Vatanımızın düşman işgalinden kurtarılması ve PKK’ya karşı vermiş olduğumuz mücadele yolunda kaybettiğimiz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz. Türk Milletini birlik ve beraberlik içinde yaşatan ve her alanda ilerlemenin de en belirgin teminatı olan Cumhuriyeti, taşıdığı değerlere inanarak bizlere emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, O'nun kahraman silah arkadaşlarının, bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden şehitlerimizin, ebediyete intikal etmiş komutanlarımızın ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz, mekanları cennet, ruhları şad olsun. Bu vesile ile Türk Milletinin ve Ahmetlili hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum." Dedi.