7 Ocak 2016 Perşembe

Ahmetli Su Depolarında Bakım Onarım Ve Temizlik



         Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli İlçesinde 4 mahallede içme suyu depolarında bakım, onarım, boya ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

        
İl genelinde içme suyu depolarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ahmetli İlçesi Bahçecik, Hacıköseli, Dereköy, Ve Gökkaya mahallelerinde bulunan içme suyu depolarında bakım, onarım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor.  

         2015 yılı içinde Ahmetli Maski personeli ile Kendirlik, Kargın, Kestelli ve Canbazlı Mahallelerindeki içme suları depolarında bazı vanalar değiştirilmiş, bakım ve temizlikleri yapılmıştı. Maski Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içebilmeleri için İl çapında 67 adet içme suyu depolarında yapılan bakım ve onarım projesi kapsamında ilçemizde Bahçecik, Hacıköseli, Dereköy ve Gökkaya Mahallelerimizde bakım, onarım, boya ve temizlik çalışması yapıldı. Gökkaya Mahallemizde yapılan bakım ve temizlik çalışmaları sırasında yıl başında mahalle halkımıza içme su vermede de sıkıntılar meydana gelmiştir. Ahmetli İlçesindeki vatandaşların, daha sağlıklı ve kaliteli su kullanmalarını temin etmek için gerekli olan çalışmalar devam etmektedir. Bakım ve temizlik yapılan mahallelerdeki içme su depolarındaki su kalitesinden memnun olan vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.