3 Temmuz 2014 Perşembe

DUR DURAK BİLMEYEN MANİSA BÜYÜKŞEHİR’DEN AHMETLİ REGÜLATÖR YOLU ONARIMI

 


Ahmetli Gündem 3 Temmuz 2014,        
2 Temmuz tarihi itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tekin, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’yü, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu ve  Maski Genel Müdürü Yakup Koç’u makamlarında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Ahmetli ilçesiyle ilgili Ahmetli Regülatör Yolunun onarılması, Gökkaya Mahallesinde mevcut olan iki adet sondaj marifetiyle vatandaşların bağlarını sulama talepleri ve Yaraşlı mahallesinde bulunan D.D.Y durağına ve iki mahalleye durak taleplerini ilettiler.
Ahmetli Regülatör Yolu’nun Onarımına Başlandı.
            Ziyaretten bir gün sonra sabah mesainin başlamasıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığının ekipleri çok sayıda araç-gereçle Ahmetli Regülatör Yolu, Ataköy Mahallesi ile Regülatör arasındaki kanal yolu ve Ataköy Mahallesi ile Ahmetli İlçe Merkezi arasındaki bozuk yerlerin onarımına başlandı. Uzun süredir bozuk regülatör yolundan şikayet eden vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.
Ahmetli Yaraşlı Mahallesi D.D.Y Durağına 2 Bank Teslim Edildi.
            Regülatör Yolunun yapımı sırasında Büyükşehir Belediyesine ait başka bir araçla Ahmetli Yaraşlı Mahallesinde bulunan D.D.Y.Durağında kullanılmak üzere iki adet bankı Yaraşlı Mahallesi sakinleri huzurunda Yaraşlı Mahallesi Muhtarı Ziya Karamuk’a teslim edildi. Ayrıca Dereköy ve Ataköy muhtarlıklarına da birer bank; Dereköy Muhtarı Oruç Karaaslan’a ve Ataköy Muhtarlığı Azası Süleyman Postuk’a teslim edildi.
M.H.P İlçe Başkanı Karabina, Meclis Üyesi Hüseyin Tekin ve Vatandaşlar, Başkan Ergün’e Teşekkür Ettiler.
            Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Ahmetli Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tekin, Henüz Büyükşehir Teşkilatlandırmasını bile yapamayan, dur durak bilmeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu’na ve bu sıcak ramazan gününde çalışan ekibe teşekkür ettiler. Yaraşlı Mahalle Muhtarı Ziya Karamuk, Dereköy Mahalle Muhtarı Oruç Karaaslan ve Ataköy Mahalle Muhtarlığı Azası Süleyman Postuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e yörelerine katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Regülatör yolundan geçen vatandaşlarında yolun onarılması nedeniyle ayrıca memnun oldukları görüldü.