2 Temmuz 2014 Çarşamba

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ HALİL MEMİŞ’TEN SALİHLİ’YE HİZMET ZİYARETİ

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Kayda ile birlikte Salihli’de kurulacak olan Büyükşehir hizmet binası yerinde inceleme yapan Memiş, hizmetlerin tüm ilçelere en iyi şekilde ulaşabilmesi için hızla çalıştıklarını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Koordinatör Ramazan Hakan Ulak ile birlikte Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Memiş ve Ulak, Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından belediye girişinde karşılandı. Ziyaretleri nedeniyle Memiş ve Ulak’a teşekkür eden Kayda, Salihli Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını Salihlililere getirdiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de, Kayda ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. 
Büyükşehir hizmet binası incelendi 
Belediye ziyaretinin ardından Kayda ile birlikte Salihli’de kurulacak olan Büyükşehir hizmet binası yerinde inceleme yapan Memiş, Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte ilçede Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne kalan bina hakkında Kayda’dan bilgi aldı. Hizmetlerin tüm ilçelere en iyi şekilde ulaşabilmesi için ilçelerde kurulacak olan hizmet binalarının tespiti için hızla çalıştıklarını söyleyen Memiş, söz konusu binanın itfaiye, MASKİ ve zabıta hizmeti verecek büyüklükte olduğunu belirtti. İncelemenin ardından Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya ve meclis üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Koordinatör Ramazan Hakan Ulak’ı iftar yemeğinde ağırladı.