28 Şubat 2017 Salı

Çelik’ten Başkan Ergün’e Ziyaret


MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında konuk etti. Projelerin görüşüldüğü ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi tarafından eski Bedesten Çarşısı altında bulunan ve faal olmayan dükkanlarla ilgili yapılacak işbirliği gündeme geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya da hazır bulundu. Projelerin görüşüldüğü ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasında kalan 9 ada 130 parselde yapımı sürdürülen sokak sağlıklaştırmaları ile Şehzadeler Belediyesi tarafından bölgede yapılan düzenlemeler gündeme geldi.

Tarihi Çarşı İşbirliğiyle Kalkındırılacak
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sokak sağlıklaştırmalarının tarihi çarşıya bir canlılık kazandırdığını ve hareketlilik getirdiğini söyledi. Manisa’da hemşeri dernekleri ve 17 ilçenin kültürel eserlerini sergileyebileceği mekanların yeterli sayıya ulaşmadığını belirten Başkan Ergün, sokak sağlıklaştırmaları yapılan fakat aktif olarak hizmet vermeyen bazı dükkanların bu amaçla kullanılabileceğini söyledi. Eski Bedesten Çarşısı altında uygun yer olduğunu ve ortak bir çalışmanın başlatıldığını da belirten Başkan Ergün, işbirliği içerisinde bu projeyi geliştirebileceklerini söyledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de işbirliği içerisinde bölgeyi kalkındırmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti ve birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.