6 Ağustos 2013 Salı

AHMETLİ MHP, GEÇTİĞİMİZ AKŞAM GÖKKAYA BELDESİNDEYDİ!





Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Teşkilatı, Ahmetli’nin tek beldesi olan Gökkaya Beldesini ziyaret ederek; büyük ilgi gördü.  

            Ramazan ayı boyunca köy ziyaretlerine devam eden Ahmetli M.H.P Teşkilatı geçtiğimiz akşam Gökkaya Beldesini ziyaret etti. M.H.P Belde Başkanı Veli Dokuzlu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de olan Gökkayalı Ali Anıl Erim ve Vedat Şentürk ile Beldenin M.H.P’li Belediye Meclis Üyeleri; Zekai Boztaş, Mehmet Duymuş ve Selim Çankaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ilgiyle karşılanan M.H.P heyeti Gökkaya Yukarı Camiinde “Teravih Namazı”nından sonra Cami yakınındaki kahvede Gökkayalı vatandaşlarla sohbet etti.

            M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, beraberlerindeki M.H.P heyetindeki İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş’ı, İlçe Sekreteri Mustafa Turhan’ı, Yönetim Kurulu üyesi Ömer Uzun’u, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir’i, M.H.P Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Ceylan’ı, Eski Ülkü Ocakları başkanlarından Hüseyin Tekin’i, Ülkü Ocaklarından Yasin Şentürk ve Alperen Kayın’ı, M.H.P’ye geçtiğimiz aylarda katılan Mustafa Buran’ı, son olarak da Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’i vatandaşlara  tanıttı.

            İlçe başkanı Orhan Karabina, genel siyasi konular üzerine bu akşam konuşmak istemediğini, gündüz öğleden sonra Gökkaya’nın üst tarafında “Orman Yangını” çıktığını duyduklarını, Gökkaya halkına ve milletimize geçmiş olsun dileklerini ileterek; Gökkaya’da yanan orman ile ciğerlerinin yandığını belirtti. Gökkayalı vatandaşların yangın söndürme çalışmalarına katıldıkları için yorgun olduklarından konuşmak istemediğini belirterek; sözü Belediye Başkanı Adayı Ömer Zengin’e bıraktı. Gökkayalı vatandaşlara neden aday olduğu konusunda bilgi veren Ömer Zengin, 2009 Yılında aday olduğunu, vatandaşların iktidar partisinden bir belediye başkanının daha iyi hizmet yapabileceği düşüncesiyle mevcut belediye başkanına yetki verdiğini belirterek; herhalde iktidar avantajının iyi değerlendirilmediği görülmüş olacak ki vatandaşlar tarafından adaylığı konusunda yoğun istek üzerine aday olduğunu belirtti. 2014 Martında yapılacak seçimlerde geçen dönem ikinciliğe layık gören vatandaşlardan bu sefer yetki istediklerini belirterek; Gökkayalılardan destek istedi. Hep birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle Ahmetli ve köylerine hizmet etmek istediğini belirterek; sonuçta her şeyin hayırlısı olsun dedi.

            Samimi bir hava içinde geçen sohbetten sonra saatin ilerlemesi ve iş zamanı olması nedeniyle  M.H.P Heyeti gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek; Gökkaya’dan ayrıldılar.