21 Ağustos 2013 Çarşamba

Ülkücüyü Kullanmaya Kalkanlara Ülkücü Geçinenlere Sesleniş



Fikri Atılbaz / 2013-08-21 10:00:21
            Kandil'de oturup, AKP iktidarı muktedir olamadığı için, ayakta işeyebildiğinden dolayı her fırsatta, köpek osursa Türkiye Cumhuriyeti Devletini tehdit etme cüretini gösterenlerden Bayık gene açmış o şom ağzını; "AKP hükümeti ciddiyetsizlik ve iki yüzlülükle sürece yaklaşıyor. Demokrasiden korkuyor. Umarım süreç çökmez. Ama eğer AKP böyle devam ederse sadece süreç çökmez, PKK'nın geri çekilmesi bir yana, güneye geri çekilenler kuzeye dönebilir. O zaman da büyük bir savaş olabilir. Ama ben sürecin bu aşamaya gelmesini istemiyorum."
            Bu tür tehditleri yağmuru yer gibi kabullenen iktidar, neredeyse Kandil'den yüzüne değen bu tükürüklere Yarabbi şükür diyebilir. Ancak Türk milleti bu rezillikleri, müptezellerin bu açıklamalarını daha fazla kaldıramıyor. Anlaşılan onlar her Allah'ın günü tehdit ederek, iktidar da sessiz kalarak bu söylemleri ve çaputlarla yapılan gösterileri Türk milletine kanıksatmak istiyorlar. Yalnız unuttukları bir şey var, bu olanlar Türk milletinin kanına dokunmaktadır. Ve Türk milleti, bu rezilliğe bir son vermek ihtiyacındadır.

            Evet, bu tablo "Ben Türk'üm" diyen herkesi rahatsız etmektedir. Hele Ülkücüleri öyle bir kızdırmakta, bilemektedir ki, ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. Bu tabloya birileri inandığı için, birileri satılık fiyatlarından dolayı, kimisi bilmeden, kimisi hizmet öyle istiyor, cemaat öyle istiyor diye, birileri de özgür liberalliklerinden evet demektedir. İyi de her şey bir yana Ülkücü olan, Ülkücüyüm diyen biri bu tablodan ötürü kahrolmaz mı? Böyle bir tablo karşısında kahrolmayan biri asla Ülkücü olamaz!
            Geçmişte MHP'nin çeşitli kademelerinde görev yapmış olan, kendisini hala çevresine ve gittiği her yerde Ülkü devi diye tanımlayan ve sırtındaki Ülkü adlı ceketi hiç çıkarmayıp Ülkücülüğü sıfatları yapan çakma ağabeyler, sanal kahramanlar, Ülkücüden ve Ülkücülükten geçinen kendini bilmez hadsizler, çap deyince göbek çevrelerini anlayan çapsızlar yetti gari!

            Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir partiyle ittifak yapmayacak, tek başına kendi adaylarıyla seçimlere girecek diyor, MHP Genel Merkez bu konuda her daim, ittifak yok diye haykırıyor; ancak bu ağabey postuna bürünmüş zatı muhteremler, Ülkücüleri ve Ülkücü Hareketi pazarlamaya soyunmuşlar. Birileriyle birlikte hareket etme çabası içine girmişler. Sağda solda görünerek, gittikleri adres sahipleri için, "Ülkücüler de bizimle" havası doğurmaya çalışmaktadırlar.
            Bu kokuşmuş zihniyet, böylesi ucuz numaraları kimi zaman iktidar lehine, kimi zaman ana muhalefet adına, kimi zamanda karanlık mahfillerde oluşturulan karanlık mihraklara karışma adına kendilerini cilalamak veya verilen görevi yerine getirmek için yapmaktadır.
            Ülkücü hareket çileye taliptir anladık. Lakin kendi içinde görev yapmış, hala kıyısında köşesinde bulunan bu, Ülkücülüğü ticarethane olarak gören zihniyetin çilesine talip değildir. Ülkücü Hareket ödediği bedelleri, verdiği şehitleri, yaşayan gazileri bu adamları parlatmak, onları pazarlamacı yapmak için vermedi.

            Ülkücü Hareket Allah yolunun yolcularının davasıdır. Kokuşmuş Bizans entrikalarının, kahpeleşmiş politikaların aracı asla olmamıştır. Yazının başında ortaya koyduğumuz tabloya hangi Ülkücü katlanabilir? O zaman bu aklı evveller, siz nasıl olur da şu noktada AKP'yi destekleyelim dersiniz? Aynı şekilde bu noktada CHP'yi destekleyelim dersiniz? Siz kimsiniz, kimleri temsil etmektesiniz?
            Milliyetçi Ülkücü Hareket, birilerinin yazdığı senaryolarda rol almaz, birilerinin üstüne biçtiği elbiseyi giymez.
            Milliyetçi Ülkücü Hareket, "made in" dedikleri gibi yapım Türkiye, MHP der.
            Kendi kıyafetini kendi diker. Namerde muhtaç olacaksa, onların köprüsünü bile kullanmaz.
            Kimseye gebe kalmaz. Yahu birkaç kişi belediyelerde iş bulsun diye, hele birileri kör bağırsaklarını doldursun diye davasını satmaz.
            Ülkücü şeref abidesidir. Karanlık mahallerde pazarlık yapmaz.
            Ülkücü teşkilat adamıdır, Liderinin sözüne aykırı hareket etmez.
            Hala kendilerini Ülkücü diye tanıtıp Ülkücü Hareketin temsilcisi pozuyla Ülkücüleri pazarlamaya kalkışanlar uyarıyoruz, bu davaya, kendinize birazcık saygınız varsa bu işlerden derhal vazgeçin. Yok, böyle davranmaya devam edecekseniz bu davayı terk edin. Ülkücü Hareket kendine ihanet edenleri asla affetmez ve inanın bu davaya ihanet edenlere Yüce Allah rahat yüzü göstermemiştir.
            Ülkücü Hareketi bu şekilde bölüp parçalayacağını sanan çevreler, bu sizlerin bir yerlerinizin açıkta kaldığını gösterir. Ülkücü Hareketin aklını test etmeye, sabrını denemeye kalkışmayın. Bu ne sizin için ne de kullandıklarınız için hiç de iyi olmaz.
Sağlıcakla kalın!