19 Ağustos 2013 Pazartesi

BALIKESİR N.E.E. 80 MEZUNLARI ARKADAŞLARI MUSTAFA BASMACI'NIN OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN ÖDEMİŞTE!


80 MEZUNU BİR GRUP N.E.E’LÜ ARKADAŞ BU SEFER DE ARKADAŞLARI 
MUSTAFA BASMACI’NIN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU!

            Takip edenler iyi bilir. 1980 Mezunu Balıkesir Necati Eğitim Enstitülü “Kader ve Dava Arkadaşları” yıllardır yılın belli günlerinde önceden kararlaştırdıkları tarihlerde 2-3 gün bir araya toplanır, bu süre içinde birlikte eğlenir-sohbet eder, hasret giderirler. Bu yıl Temmuz’un ilk hafta sonu eşine az rastlanan bu 40 yıllık kader arkadaşları; değerli arkadaşımız Sebahattin Hafızoğlu ve birkaç arkadaşın ev sahipliğinde Samsun’da buluştu ve hasret giderdiler.

            80 Balıkesir N.E.E. Mezunları içinde biri vardır ki; 80 öncesi Balıkesirde Ocak başkanlığı yapmış, bu davanın çilesini çekmiş, yıllardır “Kader Arkadaşları” buluşmasına iştirak etmiş ve arkadaşları arasında çok sevilen bir Mustafa Basmacı vardır. Hayatı boyunca çizgisinden zerre şaşmamış, 1990’lı yıllarda ikamet ettiği memleketi Ödemiş’te ilçe başkanlığı da yapmış, geçtiğimiz Milletvekili Seçimlerinde M.H.P’den İzmir adayı olarak Milliyetçi Ülkücü Harekete hizmete devam etmiştir.

            2013 Temmuzunda Samsun’da Sebahattin Hafızoğlu ve bir grup arkadaşımızın ev sahipliğinde, 2012 Temmuzunda Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün ev sahipliğinde, 2011’de Mersin Silifke’de Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’in ev sahipliğinde, 2010 Yılında Balıkesir Akçay’da Ahmet Güney ve Bir Grup Arkadaşımızın ev sahipliğinde, 2009 Yılında Mustafa Basmacının ev sahipliğinde İzmir Ödemiş-Bozdağ’da 40 yıllık bu vefakâr dostlar bir araya gelmişlerdi.

            Geçen ayın 5-6-7 Temmuzunda bir araya gelen bu dostlardan bir bölümü bir ay sonra yine çok sevdikleri dostları Mustafa Basmacı’nın oğlunun düğününde Ödemiş’te bir araya geldiler. Artık çocukları evlenen, hatta torunları olan ve torunlarıyla birlikte düğüne iştirak eden bu yaşlı kurtlar, her ne kadar düğün eğlencesine katılmak isteselerde bir araya geldiklerinde yaşlarını-yaşlılıklarını unutsalarda  düğünde eğlenmek yerine yine sohbet etmeyi-bir arada bulunmanın acısını çıkarmaya devam ettiler.

            Yıllarca çeşitli bahanelerle katılamadığım, bu yıl da arkadaşlarımızla bir arada bulunmayı çok istememe rağmen katılamadığım Samsun buluşmasından sonra, küçük bir bölümüyle de olsa görüşmek; Mustafa Basmacı’nın oğlunun düğününde buluşmak şahsen beni çok mutlu etti. Mustafa Basmacı arkadaşımıza bizleri Ödemiş’te en güzel şekilde ağırladığı için teşekkür ediyor, yeniden hayırlı-uğurlu olsun diyoruz.  Genç çiftler Güner ve Arif’e de ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Düğünde arkadaşlarımızdan 2014 yılı N.E.E Mezunları toplantısının Balıkesir Burhaniye Ören’de olacağını da memnuniyetle öğrendik. Tüm Balıkesir 80 ve öncesi Necati Eğitim Mezunlarıyla 2014 Yılında Burhaniye-Ören’de buluşmak dileklerimizle,
17 Ağustos 2013
Orhan KARABİNA
Fotoğraflar:Kenan KIVRAK