2 Ağustos 2013 Cuma

MHP HEYETİ, RAMAZANIN SON CUMASI BAHÇECİK KÖYÜNDE SAKALI ŞERİF ZİYARETİNDE



Ahmetli, Bahçecik Köyü 2 Ağustos 2013 Cuma

            Ramazan Ayı boyunca köyleri ziyaret eden Ahmetli M.H.P heyeti tarafından  Ramazan ayının son cuması Ahmetli’nin  Bahçecik köyü ziyaret edilerek; kılınan Cuma Namazından sonra  Peygamber Efendimize ait Sakal-ı Şerif ziyaret edildi.

                  
         Bahçecik dışından, Ahmetli’den, Alahıdır’dan, Gökkaya’dan, Hacıköse Köyünden ve çevre köylerden geçen yıla göre çok daha kalabalık bir cemaat topluluğuyla kılınan “Cuma Namazı”ndan sonra Peygamber Efendimize ait Sakal-ı Şerif vatandaşların ziyaretine açıldı. Özel muhafazasında bulunan “Sakal-ı Şerif” tekbirlerle “Minber” önüne getirilerek belirli bir düzen dahilinde cemaatin ziyaret etmesi sağlandı.

          
        
         Bahçecik Köyü, Bozdağlar’ın eteğinde Ahmetli’ye 17 Km mesafede bir Yörük köyü olup, köyde 140 kişi yaşamaktadır. Bahçecik ziyaretinde M.H.P İlçe Heyetinde İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Yönetim Kurulu Üyesi Raif Öz, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, aslen Bahçecikli Mustafa Bayraktar, ilçemiz esnaflarından İsmail Ordu ve Coşkun Ağırbaş, Seyfi Açıkgöz birlikte bulundular.

         M.H.P Heyeti, ziyaret sırasında  köy muhtarı Halil Kurt ve vatandaşlarla sohbet etme imkânı da buldu.