7 Ağustos 2013 Çarşamba

AHMETLİ MHP, RAMAZANIN SON TERAVİSİNDE YİNE GÖKKAYADAYDI!




         Geçtiğimiz akşam Gökkaya Beldesini ziyaret eden Ahmetli M.H.P Teşkilatı, Ramazanın son “Teravih Namazı”nı yine Gökkaya Aşağı Camiinde eda ederek; namazdan sonra M.H.P Belde Başkanı Veli Dokuzlu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de olan Gökkayalı Ali Anıl Erim ve Vedat Şentürk ile Beldenin M.H.P’li Belediye Meclis Üyesi Zafer Erim ve Hacı Mehmet Zeki Erim’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Ankara İzmir Karayolu üstündeki “Baba Kadir”in kahvehanesinde Gökkayalı vatandaşlarla sohbet ettiler.

         Gökkaya ziyaretinde M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, beraberinde İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş, Yönetim Kurulu üyesi Raif Öz, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, Ülkü Ocaklarından Yasin Şentürk ve Mustafa Özbek olduğu halde kahvehaneye girişte Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’i vatandaşlara tanıttılar. M.H.P ilçe heyeti ve Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin Gökkayalı vatandaşlarla sohbet ettiler.

         Ahmetli M.H.P heyeti, vatandaşlarla vedalaşırken, Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin şimdiden bayramınız mübarek olsun temennisinde bulunarak beldeden ayrıldılar.