10 Mayıs 2014 Cumartesi

AHMETLİ MHP, ANNELER GÜNÜ KUTLADI


        Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, “Anneler Günü” İle İlgili Mesaj Yayınladı. 

11 Mayıs 2014 Pazar  

            Cennet Annelerimizin Ayağı Altındadır! 

         Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in “Cennet Anaların Ayağının Altındadır” Hadis-i Şeriflerinde belirttiği üzere, tüm annelerimizin de “Anneler Günü”nü aynı duygularla kutluyorum.

            Beslemeyi, büyütmeyi, sabır göstermeyi, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilen varlık, Değerli Annelerimizdir.
 

            Öncelikle; biricik evlatlarını, askerlik vazifesini yapmak üzere Peygamber Ocağı’na gönderdikten sonra, gözlerindeki yaş ve yüreklerindeki kan ile ay yıldızlı bayrağımıza sarılmış tabut içinde yavrularını teslim alan, Şehit Analarımızın “Anneler Gününü” en kalbi duygularımla kutluyorum. 

            Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet edersek edelim gönül borcumuzu asla ödeyemeyiz.
 
            Annelerimiz, taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa canını, kalbini ve sadece kendisine özgü hislerini de katan kişilerdir. Dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygusu hiç şüphesiz anneliktir. 

            Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olarak anlamlıdır. 

            Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasın da en çok annelerimizin payı büyüktür. 

            Annelerimizin aynı zamanda bir kadın olarak siyasette, ekonomide ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha etkin olması en büyük arzumuzdur. 

            Bu şekilde kadınlarımızın etkinliği demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzü de hiç kuşkusuz geliştirmeye devam edecektir.  

            Bir Annenin çocuklarına gösterdiği fedakârlığın sınırsızlığı, aslında topluma karşı da bir fedakârlıktır. 

            Aileyi aile yapan yegâne gerçek, annenin cefasıdır, vefasıdır. Bu, kimsenin inkâr edemeyeceği ilahi bir hakikattir.  

            Şahsım ve MHP Ahmetli İlçe Teşkilatı olarak, fedakârlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri birer sevgi sembolü olan bütün annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, kendilerini saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.