30 Mayıs 2014 Cuma

Manisa Büyükşehir BESOT’ta Büyükşehir Mesaisi

 

        MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BESOT A.Ş.’yi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte il bütünündeki tüm açık ve kapalı otoparkların Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesine alındığını belirten Başkan Ergün, “Bütün ilçelerdeki caddeler ve sabit otoparklar tamamen büyükşehir bünyesine geçiyor” dedi. 
        Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte geçiş sürecinde hummalı bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, prosedürleri tamamlamak için seferber oldu. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BESOT A.Ş.’yi ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şirket yönetiminden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında Başkan Ergün’ü bilgilendiren BESOT A.Ş. Genel Müdürü Soner Adalıer, “Önümüzdeki ay içerisinde bize intikal edecek yerlerin tespitlerini, buradaki eksiklikler varsa bunların en kısa zamanda nasıl tamir ve tadil olacağını belirleyeceğiz. Şuan itibariyle çalışmalarımız başladı. En kısa zamanda da tamamlanacağını düşünüyoruz. Nihayetinde de size durumu aktaracağız” dedi. 
Prosedürler hızlandırılmalı 
        Mevcut ilçelerdeki otoparklar konusunda ilgili daire başkanlığının hafta içerisinde tüm ilçelere gönderilmek üzere yazı hazırladığını ve bunları imzaladığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yani ilçelerimizdeki otopark yerleriyle ilgili tespitler de şuanda yapılıyor. Bütün ilçelerdeki hem caddelerdeki, hem de sabit otoparklar tamamen büyükşehir bünyesine geçiyor. Bunların da merkezdeki çalışmalarımızı bitirdikten sonra ilçelerdeki çalışmalara bilfiil, safha safha gelinecektir. Onların da değerlendirmesi yapılacaktır. Tabi geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan meclis toplantısında daha çok hizmet ağırlıklı olan bazı alanlar BESOT bünyesine devredilmişti. Onlarla ilgili prosedürleri de bir an önce hızlandırırsanız çok daha hızlı bir şekilde hayata geçiririz” diye konuştu.