16 Eylül 2015 Çarşamba

AHMETLİ ZİRAAT ODASINDAN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI



Ahmetli Ziraat Odası,  terör olaylarında şehit verdiğimiz kahraman askerlerimiz ve polislerimiz için Ahmetli Çarşı Meydanında Kura’an-ı Kerim okuttu, yüzlerce vatandaşa lokma tatlısı ikram etti.

Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal’ın terör olaylarında şehit verdiğimiz kahraman askerlerimiz ve polislerimiz için Ahmetli Çarşı Meydanında  Kura’an-ı Kerim okutması ve yüzlerce vatandaşa lokma tatlısı ikram etmesi Ahmetlili vatandaşlarca takdirle karşılandı.

Ahmetli Çarşı Meydanında Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okutan ve lokma hayrı yapan Ahmetli Ziraat Odası Başkanı Adnan Ünsal, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü korumak uğruna canlarını feda eden asker ve polislerimize Allahtan rahmet dileyerek tüm vatandaşları birlik ve beraberlik içinde sağduyulu davranmaya davet etti. “Türk’ü Kürdü, Çerkezi, Lazı ve Alevi’si hepimiz etle tırnak gibiyiz.  Bin yıldır bu coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz.  Bizim bu birliğimizi ve beraberliğimizi asla kimse bozamayacaktır. Yeter ki bizler bu birlikteliğimizi devam ettirelim. Vatanımıza hep birlikte sahip çıkalım.” dedi.