10 Eylül 2015 Perşembe

Ahmetli’nin Kargın Mahallesi Büyükşehirle Güzelleşmeye Başladı!

 


MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eski adıyla köy, yeni adıyla mahallelerde başlattığı boya badana çalışmaları Ahmetli İlçesinde Kargın mahallesiyle başladı.  

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında eski adıyla köy, yeni adıyla mahallelerde başlattığı boya badana çalışmaları Ahmetli İlçesinde Kargın mahallesiyle başladı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri,  Ahmetli İlçe Koordinatörü Orhan Karabina’nın nezaretinde boya, badana işi için Kargın mahallesinde kolları sıvadı. Önce mahalle muhtarına konu ile ilgili bilgi veren karabina, mahallenin tamamının dış cephelerinin boyanacağını, okulun, muhtarlık binasının ve sağlık evinin de boyanacağını söylemesi üzerine mahalleli vatandaşlar çok şaşırdılar. 

Vatandaş uygulamadan memnun: Boya, badana işi yeni başlamış olmasına rağmen uygulamayı duyan vatandaşlar, böyle bir hizmetle yeni karşılaştıklarını belirterek büyükşehir belediye başkanına teşekkür ettiler.  

Kargın’lı Vatandaş Nevzat Altuncu Hizmetten Memnun: Boya badana işine ilk önce okuldan başlanmasının yanı sıra bir yandan da ilk olarak Nevzat Altuncu isimli vatandaşın bahçe duvarının boyanmasına başlandı.   Bu zamana kadar böyle bir hizmet görmemiştik, çok hoşumuza gitti. Anlaşılan hayvan damlarımız, evlerimiz, evlerimizin kapıları her yer bembeyaz olacak. Bembeyaz evlerin, bembeyaz duvarların sadece Bodrum’da, Marmaris’te olduğunu zannediyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e  bizi bembeyaz mahallelere kavuşturacağı için teşekkür ediyorum.” Dedi.