9 Eylül 2015 Çarşamba

Ahmetli’de Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü Yapıldı!

          

           Manisa’nın Ahmetli İlçesinde ‘Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü’ne yüzlerce Ahmetlili vatandaş katıldı.
Manisa’nın Ahmetli İlçesinde 9 Eylül Çarşamba günü akşam üstü saat 18.30’da başlayan ‘Şehitlere Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü’ne yüzlerce Ahmetlili vatandaş katıldı.
Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde PKK’nın hain tuzağıyla 16 askerin şehit olması ve Iğdır’dan gelen 13 şehit haberi tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’nın Ahmetli ilçesinde de tepkilere sebep oldu. Ahmetli İlçe Merkezi Çarşı Meydanında  toplanan vatandaşlar, hükümet caddesi güzargâhını takip edip,   belediye önünden yürüyerek Atatürk Bulvarında bulunan Şehitler Anıtı’na  doğru hareket eden kalabalık grup terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı.Yürüyüş sırasında vatandaşlar: “Kahrolsun PKK, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Askere Uzanan Eller Kırılsın, Polise Uzanan Eller Kırılsın, Türk-Kürt Kardeştir, Ayrım Yapan Kalleştir” sloganları attılar. 
Yürüyüşü düzenleyen Ahmetli Ülkü Ocakları adına konuşan Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Hamdi Mintaş, “ Sevgili vatandaşlarımız, saygıdeğer Ahmetlililer ve Türk milletinin sigortası bozkurtlar. Son günlerde yaşadığımız terör olayları ülkemizde yaşayan 78 milyon insanımızı hedef almıştır. Bu olayları protesto etmek teröre lanet ve vatan uğrunda şehit düşen yiğitlerimize saygı amacıyla bu yürüyüşü düzenledik. Bu kutlu yürüyüşe destek veren sizlere şükranlarımı sunarım.
         Türk devletinin gücü zalim ve karanlık mihrakların hakkından gelmek için seferber etmek mutlaka sağlanmalıdır. Hiçbir hain el ovuşturmamalı, hiçbir bölücü heveslenmemeli, hiçbir terör sevdalısı heyecana kapılmamalıdır; bizim vazgeçecek ne ülkemiz, bölünecek ne milletimiz, paylaşılacak ne de toprağımız vardır.
Ülkü Ocakları, büyük milleti, tüm teşkilatları ve mensuplarıyla kenetlenmiş halde gelişmeleri takip etmektedir. Her koşul ve şartta hazır Türk milletinin emrinde ayaktadır. Ne var ki bu acılı günlerimizi fırsat bilip kargaşadan ve karışıklıktan medet uman zavallılar salyalarını akıtarak provokasyon hücrelerini uyandırmışlardır; farkındayız.
Bizlere ait olan sembol, nişan, işaret ve bayrakları kullanmak suretiyle sokaklarda başıboş dolaşarak Türk Milliyetçiliğini ve teşkilatlarımızı istismar etmeleri en az bölücülerin faaliyetleri kadar tehlikeli ve kirlidir. Türkiye’nin dört bir bucağındaki teşkilatlarımız bu konuda uyanık ve her türlü tahriklere kapalıdır.
Bu vatan hepimizin anası, bu vatan hepimizin babası, bu vatan hepimiz yâri, velhasılıkelam bu vatan hepimizin namusudur. Türk milleti namusuyla yaşar ve namusu için ölür. Namussuzlar ordusu asla galip gelemeyecektir. Allah’a çok şükür zafer inananlarındır. Vatanımızın ve milletimizin huzur ve güvenliği için can veren yiğitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce Türk milletine sabırlar diliyoruz” dedi.
         Yapılan konuşmanın ardından yürüyüş yapılan dua ile son buldu ve vatandaşlar sessizce dağıldı.