31 Ağustos 2015 Pazartesi

Yeni Araçlar Ahmetli’nin Yüzünü Güldürdü



MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtımını yaptığı cenaze aracı ve kanal açma araçlarından birer tane de Ahmetli’ye gönderildiğini belirten Alhan, gönderilen araçların kendilerini çok rahatlattığını ifade ederek, destekleri ve hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.
Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Ahmetli ile ilgili proje ve hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 26 Ağustos Çarşamba günü tanıtımını yaptığı yeni araçlardan bir cenaze aracı, bir de kanal açma aracını Ahmetli ilçesine göndermesi nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Ahmetli Belediye Başkanı Alhan, gönderilen araçların kendilerini çok rahatlattığını, ilçede hizmetlerin daha kolay yapılacağını ifade etti.
Hizmetin siyaseti olmaz vurgusu
Ayrım yapmadan her yere en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasında olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, araçları tanıttıktan sonra hemen ilçelere sevkini başlattıklarını söyledi. Siyaseten birbirilerine destek olmak durumunda olduklarını belirten Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan da, “Kantara bindiğimizde ilçe belediyelerinin de Büyükşehir’in de kaç kilo geleceğini iyi biliyoruz. Başkanlıklarımız gelip geçici ama Ahmetliliğimiz, Manisalılığımız kalıcı. O açıdan birlik beraberlikle hizmet vermeliyiz” dedi. Bunun üzerine Başkan Ergün de, hizmetin siyasetinin olamayacağının altını çizdi.