31 Ağustos 2015 Pazartesi

Büyükşehirden Ahmetli’ye Büyük Hizmet


MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de Güldede Kabristanlığına giden yolda asfaltlama çalışması yaptı. Kötü durumda olan mezarlık yolunda yapılan asfaltlama çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Ahmetlili vatandaşlar yıllardır bozuk olan Güldede Kabristanlığı yolunun Büyükşehir Belediyesi sayesinde daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki büyük hizmetlerine tam hız devam ediyor. Bu kapsamda Ahmetli’de bulunan ve Güldede Kabristanlığı adı verilen mezarlık yolunda asfaltlama çalışması yapıldı. Yıllardır kötü ve bozuk durumda olan yolun, Büyükşehir Belediyesi sayesinde yenilendiğini belirten Ahmetlili vatandaşlar, 17 ilçede de büyük hizmetler peşinde olan ve vatandaşın hayatını kolaylaştırmak amacıyla hareket eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina ise, “Güldede Kabristanlık yolu gerçekten kötü durumdaydı. Mezarlığa gelen vatandaşlarımız burada sıkıntı çekiyordu. Bu sorun Büyükşehir Belediyesi sayesinde ortadan kalktı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” diye konuştu.
Mezarlığa Giden Vatandaşımız Artık Sıkıntı Çekmeyecek
         İlçe mezarlık yolunun asfaltlanmasıyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Mezarlık yolunun bozuk olması özellikle kış aylarında mezarlığa giden vatandaşlarımızın sıkıntı çekmesine neden oluyordu. Bu nedenle kış mevsimi öncesi ilçemizde bulunan Güldede Kabristanlığı Büyükşehir Belediyesi olarak asfaltlandı. İl genelinde bulunan tüm mezarlarımızda geniş kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Bu hizmetlerimizin tek amacı Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımıza ulaşabileceği hizmetlere daha kolay ulaşmasını sağlamaktır” diye konuştu.