25 Ağustos 2015 Salı

Kar Nedeniyle Bozulan Köy Yolları Onarılıyor


MANİSA’NIN AHMETLİ İLÇESİNE BAĞLI HACIKÖSELİ MAHALLESİNİN  KARDAN DOLAYI TAHRİP OLAN YOLLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINCA ONARILIYOR.

Manisa’nın Ahmetli İlçesine bağlı Hacıköseli Mahallesi kardan dolayı tahrip olan yolları onarılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Salihli Şantiyesi ekipleri bir kısmı çok bozuk bir kısmında da göçüklerin oluştuğu yolun bozuk kısımları tamir edilmeye ve dolgu yapılmaya başlandı. Büyükşehir Belediyesi Salihli şantiyesine ait greyder ile öncelikli olarak bozuk yerler düzeltiliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Salihli Şantiyesi ekiplerince bir taraftan Ahmetli Regülatör Yolunun yapıldığını, bir taraftan Ahmetli Güldede Kabristanlığının bozulan beton yoluna asfalt döküldüğünü, diğer taraftan da Hacıköseli Mahallesinin kardan bozulan yolunun onarımının başladığını belirten ilçe koordinatörü Orhan Karabina, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, Fen İşleri Daire Başkanımız Yılmaz Gençoğlu’na ve Salihli Şantiye Ekiplerine teşekkür etti.