23 Ekim 2012 Salı

MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan KARABİNA'dan bayram mesajı;

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, “Kurban Bayramı” münasebetiyle bayram mesajı yayınladı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina; “bu günleri fırsat bilerek herkesin hoşgörüyü bir hayat tarzı olarak benimsemesi” gerektiğini vurguladı. “Bayramların dini duyguları coşturan, akrabalık ve kardeşlik bağlarını güçlendiren, sosyal hayatı canlandıran, ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak birlikteliğin yaşanmasına vesile olan müstesna zamanlar olduğunu belirtti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, mesajında şu sözlere yer verdi; “Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramlar birleştirici özelliğiyle insan olmanın erdemini en sade ve yüce duygularla yaşatır. Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlam ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Kurban Bayramımızı fedakarlık ve yardımlaşma duygularını taşıyarak, umut dolu bir gelecek planlarıyla yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza hiçbir köken, inanç, cinsiyet, mahalle ve benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin aynı mesafede yaklaştık yaklaşmaya devam edeceğiz. Bayramlarımızın dolayısıyla dinimizin verdiği aynı topraklarda kardeşçe, el ele, birlik ve beraberlikle yaşama düşüncesiyle, herkesi kucaklıyoruz. Gelecek kuşaklara modern ve ferah bir ülke ve Ahmetli bırakabilmek adına çıktığımız bu yolda kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğimizden de kuşku duyulmasın” dedi. 

İlçe Başkanı Orhan Karabina; “Bu Kurban Bayramı bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirecektir. Bayramınızın müjdelere ve hayırlara vesile olmasını dileyerek, yediden yetmişe bütün hemşerilerimin ve Türk İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi. 

Orhan KARABİNA
Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli İlçe Başkanı


Bayramlaşma M.H.P ilçe teşkilatında, saat:13.30’dadır.