27 Ekim 2012 Cumartesi

MHP Ahmetli İlçe Teşkilatı’nda Bayram Coşkusu


MHP Ahmetli İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programını bayramın ikinci günü gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın ev sahipliğindeki bayramlaşma programında İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski İlçe Başkanları, Eski Yönetim Kurulu üyeleri, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkan ve yöneticileri, Ulucami Mahalle Muhtarı, Kurtuluş Mahalle Muhtarı ve kalabalık parti üyesi ile Ahmetlili vatandaşlar da hazır bulundu. 


MHP Ahmetli İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma programını bayramın ikinci günü Cuma namazından sonra gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın ev sahipliğindeki bayramlaşma programında İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski İlçe Başkanları, Eski Yönetim Kurulu üyeleri, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkan ve yöneticileri, Ulucami Mahalle Muhtarı, Kurtuluş Mahalle Muhtarı ve kalabalık parti üyesi ile Ahmetlili vatandaşlar da hazır bulundu. Cuma namazından sonra başlayan bayramlaşma töreni saat 16.30’a kadar devam eden programda gelen ziyaretçilerin bayramları tebrik edildi. 


MHP İlçe Başkanı Karabina, Ahmetli’li vatandaşların bayramını kutladı. Karabina, “Bayramlar müstesna günlerdir. Diğer günlerden farklı olan, üstün olan günlerdir. Ama bu özel günlere fark katacak olan da bizleriz. 


Bozulan, bozulmak istenen sosyal barışın tesisi için; insanlarımız arasındaki küskünlüklerin, dargınlıkların sona erdirilmesine hizmet edecek bu günler fırsat günleridir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak; vatanımızı, milletimizi bölmek için fırsat kollayan hainlerin ve düşmanların kurduğu tuzakların boşa çıkarılması için de dini ve milli bayramlarımızı daha anlamlı buluyoruz. Bu manada, ihmal ettiğimiz büyüklerimizin, akrabalarımızın ziyaret edilmesi, düşkünlerin, hastaların hal ve hatırlarının sorulması, zayıflamış arkadaşlık, dostluk, komşuluk bağlarının yeniden güçlendirilmesi için bayramların altın fırsatlar sunduğuna inanıyoruz.” dedi.