11 Ekim 2013 Cuma

AHMETLİ MHP İLÇE TEŞKİLATI CUMA GÜNÜ ALAHIDIR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ



         Ahmetli M.H.P İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Orhan Karabina, Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir ve kalabalık M.H.P Heyeti olduğu halde Cuma günü Alahıdır Köyü’nü ziyaret etti. 

         Ahmetli M.H.P Heyeti Cuma günü ziyaret ettiği Alahıdır Köyünde Cuma namazını eda ettikten sonra köy kahvesinde köylülerle sohbet ettiler. Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı  Ömer Zengin, kahveleri ziyaret ederek Alahıdırlı vatandaşlarla selamlaşarak hatırlarını sordu. Alahıdırlı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği başkan adayı Zengin’in etrafında samimi bir sohbet halkası oluştu.  

         Köy kahvesindeki sohbetten sonra M.H.P Heyetini, Halil İbrahim Yılmaz ve bir grup Alahıdırlı vatandaş tarafından köyde yağmur sularından evlerinin su baskın tehlikesi bulunan evlerin bulunduğu yere götürerek; M.H.P İlçe yöneticilerine, Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin’e gösterdi. H.İbrahim Yılmaz ve diğer köylüler söz konusu dereden su baskınlarını önleyecek bir kanalın yapılmasını Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den istediklerini, M.H.P’li yöneticilerin bunu iletmelerini belirttiler. M.H.P Heyeti ve köylüler,  daha sonra Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından gönderilen taşların döşendiği sokağı yerinde gördüler.  

         Köy kahvesine dönen M.H.P’liler, Köy muhtarı Nevcuman Kurt ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Alahıdır köyünden ayrıldılar.  

         Alahıdır ziyaretinde İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın yanı sıra, Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bozdemir, İlçe Teşkilatından Yönetim Kurulu Üyeleri Feridun Şen, Özer Severler, Eski Ülkü Ocakları Başkanlarından Hüseyin Tekin, eski yönetim kurulu üyelerinden Recep Candan, Ahmetli esnaflarından İsmail Ordu ve Kemal Sözen de hazır bulundular.