19 Ekim 2013 Cumartesi

AHMETLİ’DE MHP RÜZGARI



            Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli siyasetine hareket getirdi. Diğer adayların henüz adaylarını açıklamadığı Ahmetli’de Milliyetçi Hareket Partisi adayı uzun zamandır belli olmakla beraber geçtiğimiz Ramazan ayında belediye başkan adayının Ömer Zengin olduğunu açıklamış; M.H.P Genel Merkezince Ankara’da yapılan “Aday Tanıtım Toplantısı”nda Ömer Zengin’in Ahmetli M.H.P Belediye Başkanlığı kesinleşmişti. 

            Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, köy köy, kahve kahve, ev ev dolaşmakta. Haberli habersiz gittiği yerlerde büyük ilgi görmektedir. Gittiği yerlerde: 

            “ 2014 mahalli seçimlerinde AKP ile 5 yılını kaybeden Ahmetli Belediyesine talibiz.  Ahmetli Belediye Başkanlığını kazanmak için her türlü kadroya ve donanıma sahibiz. Daha önce Ahmetli Belediyesini kazanan partilerle ilgili  olarak sizlere bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. 1984 yerel seçimlerinden günümüze kadar Ahmetli Belediye Başkanlığı ANAP, SHP, DYP, CHP ve En son da AKP’li adaylarla yönetildi. AKP’nin güzel Ahmetli’mizi de nasıl yönettiği ortadadır. Bunun ayrıntılı tahlillerini önümüzdeki süreçte yapacak, siz değerli hemşerilerimizle de paylaşacağız. Bugünkü siyasi tabloya baktığımızda bu partiler arasında MHP'yi göremiyoruz. Bu tablo, Ahmetli seçmeninin tek partiye şartlanmadığı gerçeğini de gösteriyor. Şimdi de sıranın MHP’ye geldiğini söylemek istiyorum. Kazanmanın ilk koşulunun iddialı olmak, iddianın hedefe ulaşmasını sağlamak için de çalışmak ve proje üretmek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bunun için de Milliyetçi Hareket Partisi olarak da çok çalışıyoruz. Bu vesile ile;
AKP’ye oy vermiş kardeşlerim, büyüklerim sizlere seslenmek istiyorum.

Başka partilere destek vermiş kardeşlerime seslenmek istiyorum.

Gelin bu sefer bizlere, Milliyetçi Hareket Partililere destek verin,

Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin deyimiyle:

·        Bizim aramızda herkese ama herkese yer var!

·        Bizim kapımız herkese açık!

·        Bizim sevgimiz herkese yetecektir.

·        Bizim elimiz herkese yetecektir.

İddia ediyoruz! Ahmetli’yi ayağa kaldıracağız! Sizlerle birlikte, sizlerin desteğiyle ayağa kaldıracağız. Şimdiye kadar hangi partiye oy vermiş olursanız olunuz, birlik olalım ve Ahmetli’yi ayağa kaldıralım. Ahmetli AKP’ye mahkum değildir. Ahmetli başka partilere de mahkum olamaz. Biz başaracağız, birlikte başaracağız.

Herkesi, kısır parti taasuplarını aşarak Ahmetli için el ele vermeye ve gönülleri birleştirmeye davet ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak; 2014 30 Martında yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Seçim Stardını verdik. İlçe merkezi ve köyleriyle tüm Ahmetlili  hemşerilerime saygılar sunuyor, mahalli idareler seçimlerinin ilçemize de, ülkemize de hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”demektedir.

Konuşmalarında:”Yepyeni bir Ahmetli için desteğinizi istiyorum. MHP’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla her kazandığımız beldenin, ilçenin, İl’in sorunlarını çözdüğümüz gibi; Ahmetli’yi de yepyeni bir ilçe yapacağız. Elbette gerekli hallerde yıkacağız da! Ama yıktıklarımızı da çok daha güzeliyle yapacağız. M.H.P’li belediyelerin başarıları ortada. Alaşehir’e, Selendi’ye, Demirci’ye ve M.H.P’li Belde belediyelerine bakınız. Hele Manisa Belediyesine bakınız. İktidar gücü ve desteği olmadan yapılan hizmetlere bakınız. Değişik her partili vatandaşımız tarafından takdir edilen Cengiz Ergün’le birlikte bir de Ahmetli’nin aynı safta beraber olacağını düşününüz. İşte o zaman Ahmetli gerçek anlamda güzelleşecek, hemşerilerimizin yüzü işte o zaman gülecektir. Ahmetli M.H.P ile memleketi Ahmetli’yi seven, memleketinden nefret etmeyen mutlu insanlar diyarı olacaktır.” Diyor.