24 Ekim 2013 Perşembe

AHMETLİ MHP’DE KADINLAR KOLU GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI


         Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli Kadınlar Kolu 24 Ekim 2013 Perşembe akşamı Ahmetli Simitevi’nde yaptığı toplantıda Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin ve Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş’ın da iştirakiyle görev bölümü yaptı.  

         Ahmetli M.H.P’de Kadınlar Kolu’nun görev bölümü yaptığı toplantıda kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Orhan Karabina, nüfusun çoğunluğunu oluşturan kadınların ülke yönetiminde önemine değinerek; bayanlarımıza önemli görevler düşmektedir. Dedi. Belediye başkan adayı Ömer Zengin de 2009 Mahalli İdareler seçimlerinde görev alan 5-6 bayanın olağanüstü çalıştığını, şu an itibariyle daha da sayıları artan kadınlarımızla daha büyük işlere imza atacağımıza olan inancım tamdır. Dedi.  

            Kısa sohbet ve konuşmalardan sonra Kadınlar Kolu’nun kendi arasında yaptığı seçim sonucunda:
            Başkanlığa; Hülya Sezgin, Başkan Yardımcılıklarına; Ayşe Severler, Ergül Erdoğan, Gülşah Budak, Selver Toyran, Sekreterliğe; Fatma Akdağ, Muhasipliğe;Kadriye Öz, Üyeliklere de; Sevgi Şen, Türkan Saban, Emel Ürem, Zeynep Turhan, Hüsniye Zengin, Elif Güner, Zeliha Karahan, Havva Karabina, Fadime Bilgiç seçilmişlerdir.