8 Ekim 2013 Salı

Ahmetli MHP Üye Kayıt Kampanyası Devam Ediyor!





            2013 Haziran ayından beri Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisinde üye kayıt kampanyası devam ediyor.

         30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçim  çalışmaları ile birlikte; 2013 Haziran ayından itibaren Ahmetli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatınca üye kayıt kampanyası da düzenli olarak devam etmektedir.

         Yapılan üye kayıtlarında beylerde: Akın Çimen, Akın Gültekin, Ceylan Çimen, Sunay Erdoğan, Nedim Ürem, Cihan Gökmen, Erbay Tokgöz, Yusuf Ceyhan, Hüseyin Yıldız, uzun yıllardır M.H.P’ye oy veren, destekleyen, ancak üye yapılamayan, Mustafa Bilgiç ile Hasan Kozan; Bayanlarda:Sevgi Şen, Ergül Erdoğan, Türkan Saban, Gülşah Budak, Emel Ürem, Havva Karabina üye kaydedilmişti.


         Milliyetçi Hareket Partisi Ahmetli Kadınlar Kolunun daha etkin hale getirilmesi ve kadınlar kolunda yeni bir yapılanma maksadıyla yapılan çalışmalardan olarak bayan üye kayıtlarının artırılması amacıyla son olarak Elif Güner, Zeliha Karahan, Hüsniye Zengin, Selver Toyran ve Fadime Bilgiç üye olarak kaydedilmişlerdir.

         Mustafa Bilgiç, Fadime Bilgiç ve Elif Güner’in üye kaydında hazır bulunan İlçe Başkanı Orhan Karabina’nın yanı sıra teklif eden parti üyesi sıfatıyla hazır bulunan İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Yurttaş ve Sunay Erdoğan’ın katılımıyla üye kampanyasına devam edildi. Yeni üyelerin evlerinde yapılan üye kayıt işleminde açıklama yapan İlçe Başkanı Karabina, üye kayıt isteklerinin devam ettiğini, MHP’ye oy veren kendi sempatizanlarının bile şimdiye kadar üye yapılamadığını belirterek; bundan böyle üye kayıt kampanyalarına devam edeceklerini belirtti. Üye kaydı sırasında İlçe Başkanı Orhan Karabina, hazır bulunanlarla sohbet etti ve ev sahiplerinin ikramı çaylar içildi.