30 Aralık 2013 Pazartesi

Ahmetli M.H.P İlçe Başkanından Yeni Yıl Mesajı; 2013 Yılı Hırsızlık-Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonlarıyla Anılacaktır.


         Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, 2013 yılının  işsizlik, hayat pahalılığı, özgürlüklerin, sosyal hakların kısıtlanması, yıkım projesi diye adlandırdığımız açılım projesi ile ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırılar ve nihayetinde HIRSIZLIK-YOLSUZLUK-RÜŞVET Operasyonları ve Operasyon yapan görevlilerin görevden alınması, karartılmaya çalışılması ile hatırlanacağını söyledi. Orhan KARABİNA’ nın yeni yıl mesajı şöyle;
         “Acısıyla, tatlısıyla 2013 yılını geride bırakmaktayız. Zamanın ilerlemesiyle birlikte ülkemizin karşılaştığı sorunların ağırlığı artmakta ve çevremizde insanlarımızı tedirgin eden gelişmeler yaşanmaktadır. İnsanlarımız biryanda ekonomik sorunlarla boğuşurken öte yanda terör örgütünün ve bölücü faaliyetlerin kıskacında kalmaktadır. Geçen yılda  AKP hükümetinin sorunlara çözüm bulmak yerine sorunların kaynağı haline gelmesi, insanlarımızı kutuplaştırması, toplumdaki gerginliği artırmıştır. Maalesef, 2013 yılı işsizlik, hayat pahalılığı, özgürlüklerin, sosyal hakların kısıtlanması ve yıkım projesi diye adlandırdığımız açılım projesi ile ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırılar ve nihayetinde HIRSIZLIK-YOLSUZLUK-RÜŞVET Operasyonları ve Operasyon yapan görevlilerin görevden alınması, karartılmaya çalışılması ile hatırlanacaktır.  
         2013 Yılı Ahmetlimiz için de geçmiş yıllarda olduğu gibi kayıp yıl olmuştur. İşsizlikten baba ocaklarını terk ederek nafakasını başka yerlerde arayan gençlerin sayısı maalesef artmıştır. Rekoltenin az olduğu 2013 yılında bağcılarımız için üzümünü iyi bir fiyata satma fırsatı doğmuşken hükümetimizin yanlış politikaları ve gözü doymaz üzüm ihracatçıları yüzünden bu fırsat da kaçırılmıştır.
         2014 yılında bütün bu olayların tersine dönerek işsizliğin ve yoksulluğun yerine ekonomik refahın, çatışma yerine kucaklaşmanın olmasını, terör melanetinin kökünün kurutulmasını, güzel Ahmetlimizde gençlerin baba evlerini terk etmek zorunda kalmadıkları, çiftçimizin yüzlerinin güldüğü bir yeni yıl temenni ediyorum.

         İlçe Merkezindeki ve köylerdeki bütün Ahmetlili hemşerilerime Cenab-ı Allah'tan sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı ve mutluluk içinde geçirecekleri hayırlı bir yıl diliyor,  herkesin yeni yılını tebrik ediyorum.”