20 Aralık 2013 Cuma

Ahmetlili Kadınlar Manisa’yı Çok Sevdi




         MANİSA Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından gerçekleştirilen ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında, bu hafta Ahmetli İlçesi ve Gökkaya Beldesi’nden kadınlar Manisa’yı gezdi. Rehberler eşliğinde Manisa’yı gezen kadınlar, Manisa’ya ve Manisa’da yapılan hizmetlere hayran kaldılar. 

         Manisa Belediyesi’nin desteğiyle Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin organizatörlüğünde devam eden Haydi Kadınlar Manisa’ya projesinin bu haftaki konukları, Ahmetli İlçesi ve Gökkaya Beldesi’nden Manisa Belediyesi’nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle kente gelen 120 kişilik kadın grubu oldu. Kadınların ilk durağı Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Ahmetlili kadınlara, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz, Kadın Meclisi Üyesi Şükran Kaya eşlik etti. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı önemli projeleri yakından tanıma fırsatı bulan kadınların ikinci durağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu oldu. Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu beğeniyle inceleyen kadınlar, daha sonra Mevlevihane’yi de gezme fırsatı buldular. Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde verilen öğle yemeğinde ağırlanan kadınlar, gezinin öğleden sonraki bölümünde sırasıyla Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi ve Muradiye Camii ziyaret edildi. 

Başkan Ergün’e teşekkür 


         Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı Sultan Kafe’de çay molası veren kadınlar, geziler esnasında Manisa’yı yaşanılabilir bir şehir haline getirdiği için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini dile getirirken, Kent Konseyi tarafından güzel bir şekilde ağırlandıklarını da ifade ederek, Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi’nde emeği geçenleri kutladılar. 











Kaynak: http://www.manisa.bel.tr/icerik/27/6156/ahmetlili-kadinlar-manisayi-cok-sevdi.aspx