6 Aralık 2013 Cuma

MANİSA BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN’DEN AHMETLİ’NİN DİBEKDERE VE KENDİRLİK KÖYLERİ DE NASİBİNİ ALDI



            Ahmetli’nin Dibekdere ve Kendirlik Köylerine de “Durak” yapılarak; Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hizmet atağından nasiplerini aldılar.  

         Geçtiğimiz çarşamba akşamı Ahmetli’nin Gökkaya Beldesi’ni ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den Gökkaya ziyaretine iştirak eden Ahmetli’nin Dibekdere Köyü Muhtarı Özcan Albaş ve Kendirlik Köyü Muhtarı Hakkı Harman, köylerindeki öğrencilerin taşımalı eğitimle Ahmetli’ye taşındıklarını, öğrencilerin yağmurlu ve güneşli günlerde saçak altlarında otobüs beklediklerini belirterek; köylerine “durak” istediler. Başkan Ergün de kalabalık önünde dibekdere ve kendirlik köylerine durak sözü verdi.  

         Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün söz vermesinden 2 gün sonra Cuma namazına kadar duraklar köy muhtarlarının gösterdiği yerlere monte edildi.  

         Dibekdere ve Kendirlik Köylerine durakların monte edilmesinde; Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, M.H.P’li Belediye Meclis Üyesi Necdet Koldanca ve Ahmetli Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Tekin de hazır bulundular. 

         Köylerine durak yapılması üzerine Dibekdere Muhtarı Özcan Albaş ve Kendirlik Muhtarı Hakkı Harman Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e  teşekkür ettiler. Cuma namazına kadar montajları bitirilen duraklar önünde M.H.P’li heyet ve köylülerle birlikte hatıra fotoğrafları çekildi. Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, yapılan duraklardan öncelikli olarak Dibekdere köyünden 21, Kendirlik köyünden de 28 Taşımalı öğrencilerin faydalanacağını, yavrularımızın bu durakları güle güle kullanmalarını, çocuklarımızın her şeyin iyisine layık olduklarını da belirterek; sağolsun Cengiz Başkanımızın da eğitime ne derece ilgili olduğunu görüyoruz. Dedi.  

         Kendirlik Muhtarı Hakkı Harman, “Manisa Belediye Başkanımız şimdiden birçok yere hizmet ettiği gibi Ahmetli ilçemize de hizmet noktasında büyük katkıları olduğunu biliyoruz. Ancak; belki fazla olacak ama, biliyorsunuz, köyümüz ufak ve fakir bir köy. Çocuklarımız dışarı gittiklerinde gördükleri oyuncaklara imreniyorlar ve benden muhtar olarak da köyümüzde böyle bir oyun bahçesinin olup-olamayacağını soruyorlar. Ömer Başkanım, çok olmazsa, Cengiz Başkanımızdan çocuklarımız için  bir de açık alan için “Oyun Bahçesi” istiyorum.” Dedi. 




























Fotoğraflar: Ahmetli Gündem; Mustafa Kayın