2 Aralık 2013 Pazartesi

MANİSA BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN’DEN AHMETLİ KÖYLERİNDE HİZMETE DEVAM


            29-30 Kasım tarihlerinde Ahmetli Ve köylerini ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlara verdiği söz üzerine  isteklerini iki gün içinde yerine getirdi. 

         Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 29-30 Kasım 2013 Cuma ve Cumartesi günleri Ahmetli ilçe merkezini ve köylerini ziyaret etmiş; bazı köylerde başkan Ergün’den vatandaşlar, köyleriyle ilgili birtakım isteklerde bulunmuşlardı. Başkan Cengiz Ergün de en kısa zamanda isteklerini yerine getireceğini belirtmişti. Başkan Ergün, bugün itibariyle 1 Adet Ataköy Köyüne, 1 Adet Kestelli Köyüne, 1 Adet Kargın Köyüne “Durak”, 1 Adet de Kargın Köyü İlköğretim Okulu Anasınıfına “Sınıf İçi Oyun Seti” gönderdi. 

         Ataköy, Kestelli ve Kargın köylerine gönderilen durakların montajında ve oyun setinin tesliminde M.H.P İlçe Başkanı Orhan Karabina, Ahmetli M.H.P Belediye Başkan Adayı  Ömer Zengin, Ahmetli Belediye Meclisi Üyesi Necdet Koldanca, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanvekili Hüseyin Tekin ve M.H.P Gökkaya Belde Başkanı Veli Dokuzlu hazır bulundular.  

         Köylerine monte edilen duraklar ve anasınıfı oyun seti için köy muhtarları ve hazır bulunan vatandaşlar, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e özellikle verdikleri sözü hemen yerine getirdikleri için teşekkür ettiler.