31 Aralık 2013 Salı

Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Ayberk Ertürk’ten Yeni Yıl Mesajı;



 

        Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Ayberk Ertürk Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayınladı; başkan Ertürk’ün mesajı şöyle: 

        2013 yılı Türkiye'nin yakın siyasi tarihinin ağır sorunlarının yaşandığı, milletin artık katlanılamaz hale gelen siyasal, sosyal ve ekonomik meselelerin baskısı altında ezildiği çok zor ve sancılı bir yıl olmuştur. Etnik temelde ayrışmanın, inanç temelinde kutuplaşmanın körüklendiği, milli ve manevi değerlerin çatıştırıldığı, kanunsuzluk ve yolsuzluğun kurumsallaştığı 2013 yılında, Türkiye'nin sosyal bünyesi ciddi düzeyde tahribata maruz kalmıştır.
 
        Bu dönemde siyasi amaçlarla istismar edilmeyen hiçbir değer kalmamış, Türk insanının inançları ve temiz duyguları, siyasi bağlantıları ve uzantıları olan organize hırsızlık çetelerinin dolandırıcılık malzemesi haline gelmiştir. Siyasi gerginliğin kontrolsüz bir biçimde tırmandığı, Cumhuriyet'in temel organları arasında yetki çatışması ve karmaşasının yaşandığı, Anayasal kurumların meşruiyet tartışmalarının içine çekilerek yara aldığı bu kargaşa ortamı, Ülkemizi telafisi mümkün olmayan risklerle karşı karşıya bırakmıştır. 

        Türkiye'nin ne kadar derin olursa olsun çözülemeyecek hiçbir sorunu, aşılamayacak hiçbir sıkıntısı yoktur. Sorunları doğuran, sıkıntıları büyüten ve içinden çıkılmaz hale getiren işbaşındaki iktidarın vizyon eksikliği, yönetim beceriksizliği, teslimiyetçi tavırları olduğu tartışılmaz bir gerçektir. .

        Ülkemizde, 2014 yılında sağduyu ve aklın galip gelmesini, milli şuurun yükselmesini ve vatandaşlarımızın en kısa sürede huzura ulaşmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. 

        Türk milliyetçiliği davasının yılmaz,yıkılmaz iman kalesi olan Ülkü Ocaklı yiğit gönüldaşlara; Ülkücünün makamı ve mevkii ne olursa olsun en büyük apoleti ‘’ocaklı’’ olmasıdır şuurunu tekrardan hatırlatarak bütün hayatlarını davaya adadıkları için şükran ve minnet duygularımı sunmak isterim. 

        Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla; büyük Türk milletinin ve bütün insanlığın susadığı refaha ve mutluluğa yeni yılda kavuşmasını temenni ediyorum. Büyük Türk milletinin,İslam dünyasının ve insanlığın yeni yılını içtenlikle kutluyorum.