24 Kasım 2014 Pazartesi

AHMETLİ ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ



         Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Ayberk Ertürk ve ekibi, Öğretmenler günü dolayısı ile CBÜ Ahmetli Meslek Yüksek Okulunu idari yönetim birimini ve ayrıca MHP Ahmetli Eski İlçe Başkanı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü ve emekli öğretmen Orhan Karabina'yı ziyaret etti. 
        Ülkü Ocakları Başkanı Ayberk Ertürk, “Öğretmenler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı:
 
Öğretmenler Günü Mesajı;

         Özellikle gençliğimizi yozlaştırma adına içte ve dışta yürütülen faaliyetlere karşı toplumumuzu bilinçlendirmek herkesin görevidir. Emperyalizmin kirli bayraklarıyla, milletimize yenidünya kültürü adı altında empoze edilmeye çalışılan, gençliğimizi kendi öz kültüründen uzaklaştırma gayretiyle birçok propaganda yürütülmektedir. Bu kirli tezgâhlar karşısında milletimizin kurtarıcısı olacak yeni nesiller yetiştirmek gerekmektedir. Bu konuda en büyük görev öğretmenlerimize düşmektedir. Yazboz tahtasına çevrilen Milli Eğitim müfredatına ve maddi sıkıntılar içerisinde bin bir türlü zorlukla görevini ifa etmeye çalışan öğretmenlerimizin dün nasıl Cumhuriyeti kuran nesiller yetiştirdilerse bugünde memleketimizi kurtaracak nesiller yetiştireceğine inancımız tamdır. Bu vesile ile Cehaletin karanlığına karşı “Işık Saçan İrfan Ordusu”nun Öğretmenler gününü kutlarım.

         Sosyal hayatı düzenlemede Ülkü Ocakları olarak Türk Gençliğinin eğitiminin her safhasında görevimizi yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz.
 

Ayberk ERTÜRK
Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı