7 Kasım 2014 Cuma

“İkisi Bir Arada” Adlı Tiyatro Ahmetli’de!



        Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “İkisi Bir Arada” adlı tiyatro oyununu bu sefer de Ahmetlilerle buluşturdu. Ahmetlili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun, Ahmetlili sanatseverlerden tam not aldı.
 

            Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “İkisi Bir Arada” adlı tiyatro oyununu Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi  konferans salonunda Ahmetlili vatandaşlarla buluşturdu.
          Ahmetlili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun, Ahmetlili sanatseverlerden tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmetlili vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan “İkisi Bir Arada” isimli tiyatro oyunu özellikle bayanlar ve Ahmetli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.
 
         Ünlü oyuncular Cemal Hünal, Neslihan Yeldan, Ruhi Sarı ve Duygu Şen’in rol aldığı “İkisi Bir Arada” adlı tiyatro oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ahmetli Şehit Hakkı Erdoğan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi  konferans salonunda sahne aldı.  İzleyenlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Daire Başkanları Hasan Eryılmaz ve Ersoy Arslan,  Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan,  Ahmetli M.H.P İlçe Başkanı Şükrü Kalan, Ahmetli AKP İlçe Başkanı Serkan Karakaya, Ahmetli Belediye Başkan Yardımcısı Sami Açıkgöz, Ahmetli Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Tekin, Nizamettin Arık, Mine Teker, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli İlçe Koordinatörü Orhan Karabina ile çok sayıda Ahmetlili izledi.
         Ahmet Kazanbal’ın yazdığı, Vural Bingöl’ün yönettiği tek perdelik komedi tarzındaki oyun ve sergiledikleri usta oyunculuklarıyla oyuncular, Ahmetlili sanatseverlerden tam not aldı. Ahmetlili seyircilerin alkışları ile son bulan oyunun sonunda,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan performansları dolayısıyla oyuncuları kutlayarak, çiçek takdim ettiler. Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, bu tür sosyal etkinliklerden yoksun olan Ahmetlimizi bu tür etkinliklerden mahrum etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ifade etti.