2 Kasım 2015 Pazartesi

AHMETLİ DEREKÖY-SALİHLİ ÇAYPINAR YOLUNDAKİ ÇALIŞMA BÜYÜKŞEHİRDEN!


         MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Dereköy Mahallesi ile Salihli Çaypınar Mahallesi arasında kalan ve çok kötü durumda olan yolda düzeltme çalışması yaptı. Vatandaşların talepleri üzerine hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, 1 kilometrelik toprak yolu düzelterek kullanışlı hale getirdi. 

         Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı yol yapım ve asfalt hamlesi Ahmetli’nin Dereköy Mahallesi ile Salihli Çaypınar Mahallesi arasında devam etti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Ahmetli Çayı kenarındaki Dereköy Mahallesi arasındaki yolda düzeltme çalışması yapıldı. Ahmetli ile Salihli ilçesi bağlantı yolu olarak kullanılan ve kötü durumda olan 1 kilometrelik yol, greyderlerle düzeltildi. Çakıl döküldükten sonra daha kullanışlı hale geldi. Mahalle sakinlerinden Osman Bilgiç, “Asfalt yolumuz Dereköy Mahalle merkezine kadar yapıldı. Kışın Ahmetli ilçe merkezine ulaşım çok zor oluyordu. Bu yolun düzeltilmesi ile yaşadığımız ulaşım sorunu ortadan kalktı. Bu hizmeti veren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Ahmetli Belediyesi’nden Destek 

         Ahmetli Dereköy Mahallesi ile Salihli Çaypınar Mahallesi arasında kalan yolda yapılan düzeltme çalışmalarında Ahmetli Belediyesi’ne ait greyder ve kamyonlarında destek verdiğini belirten Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, Ahmetli Belediyesi’ne teşekkür etti.