18 Kasım 2015 Çarşamba

Ahmetli Regülatör Yolu Artık Daha Güvenli



MANİSA Büyükşehir Belediyesi, İstanbul-Turgutlu istikametinde yoğun trafiğe sahip olan Ahmetli regülatör yolunda kanayan yaraya neşter vurdu. Yıllardır basit yamalar ve onarmalarla göz ardı edilen regülatör yolunda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bozuk zemin sökülerek sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.
         Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan Ahmetli regülatör yolunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Bugüne kadar köklü yapım ve tamirat çalışmaları yapılmadan basit yamalarla geçiştirilen regülatör yolu, Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi. Trafik can ve mal güvenliğini olumsuz etkileyen yolda, bozuk zemin sökülerek temel seviyesinde kazılar yapıldı. Ardından yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı regülatör yolunun zemininde bozulmalar mevcuttu. Ankara-İzmir karayolunu Gölmarmara, Akhisar ve İstanbul yoluna bağlayan bu yolun sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın büyük bir sorununa neşter vurduk” dedi.
Yol çizgileri yenilendi
         Trafik akışının rahat bir şekilde sağlanabilmesi amacıyla mevcut yolda son olarak yol çizgi çalışması yapıldı. Regülatör yolunun trafiği, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmasıyla birlikte daha güvenli hale geldi.