16 Kasım 2015 Pazartesi

Ahmetli’ye Yeni İtfaiye Hizmet Binası


 


         MANİSA Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın başlattığı Ahmetli İlçe İtfaiye Hizmet Binasında sona yaklaşıldı. 

         Ahmetli Belediyesi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına devredilmesinden itibaren Ahmetli Belediyesine ait eski hizmet binasında faaliyet gösteren Ahmetli İtfaiye Birimi, yeni itfaiye hizmet binasına kavuşuyor.  Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığınca inşaatı devam eden hizmet binasında sona gelindi. 7 gün 24 saat ilçenin hizmetinde olan Ahmetli İtfaiye Birimi, yakında tamamlanacak yeni hizmet binası ile daha rahat ve verimli hizmet edebilecek. 

         Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına il genelinde yeni itfaiye hizmet binaları kuruyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Ahmetli ilçesinde halen eski hizmet binasında hizmet verirken, itfaiye birimi Ulucami Mahallesi Muammer Aksoy Caddesinde yapımı devam eden yeni hizmet binasında kısa süre içinde hizmetine devam edecektir.         

         İtfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül,” Olası ihtiyaç halinde Ahmetli ilçe merkezi ve mahallelere daha hızlı ulaşabileceğiz. Ahmetli’mize ve hemşerilerimiz için hayırlı olsun” dedi.





Eski Kullanılan İtfaiye Binası